This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3541643
  Anonym dinna182

  Hej!

  Jeg skal til Thailand og Cambodia i 2½ mdr fra den 3. juli 2012. Vi skal bl.a. på Umphang Trekkingtur i Thailand, og tror også vi evt kommer på nogle andre oppe ved Chiang Mai, da jeg har hørt det skulle være rigtig godt. Og ja vi skal selvfølgelig også gå rundt og se en masse ting. Jeg vil have et par gode sandaler med men også nogle sko. Har tænkt mig på at trekke i nike free og derved kan jeg også bruge dem når vi ikke er ude at se andre ting. De er både lette, luftige og behagelige at have på. Men er det dumt? Bør jeg købe vandresko?

  #3541651
  Anonym Hovgaard

  Tror bestemt jeg ville vælge at købe et par vandresko – eller støvler. Har selv kun være på trekking tur i Chiang Mai – det går virkelig op og ned engang imellem og du skal derfor have noget fodtøj som står godt fast. Stierne er ret ujævne – og man vrikker så let om på anklen.
  Men det kommer selvfølgelig an på om det bare er korte trekking ture, osv..

  #3541661
  Anonym Lisbeth

  Jeg har trekket i Nepal i alm. løbesko. Det kan godt lade sig gøre!
  MEN…vandrestøvler er bare bedre! De skåner dine ankler og giver bedre greb i terrænnet. De er som regel også vandafvisende (i modsætning til løbesko) og det kan man godt blive rigtigt glad for undervejs.
  Og når du alligevel skal i gang med den store udskrivning til vandrestøvler, så invester i nogle gode sokker uden syninger også.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account