This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3500743
  Anonym maxinelowell

  er der nogen der kan anbefale adventureture/familiedrevne hoteller/lodges hvor der tages hensyn til miljø og mennesker i Thailand ?

  #3500818
  Anonym Karin

  Hej,

  Et sted, der helt klart er anbefalelsesværdigt hvis det er øko-turisme man ønsker, er ø-gruppen Surin. Det er staten, der driver turismen her, hvilket betyder nul store tursithoteller og antallet af besøgende per døgn begrænses til maks. 300. Dette betyder dog også, at mad og overnatning ikke er ligeså billigt som på øerne, hvor der er masser af konkurrence. Oveni er det et helt fantastisk sted med de hvideste sandstrande og smukkeste koralrev. Det er blandt verdens bedste sykkersteder. Jeg kan kun anbefale stedet, som det lader til, at danskerne generelt holder sig fra.

  Et andet godt sted, især for familier med børn er øen Ko Muk nær byen Trang i det sydlige. Det er en lille ø med på den ene side en lille fiskerlandsby og på den anden side (østsiden) en lækker sandstrand, der er meget badevenlig. Der er kun få ‘hoteller’ og dermed et begrænset antal turister. Vi mødte flere familier med børn. Endvidere er der rigtig gode snorkelmuligheder. Desværre er turismen ved at indtage øen, da man skulle igang med at bygge et større hotel på vestsiden.

  Det var hvad jeg lige kunne komme på.

  God tur.

  Mvh.
  Karin

  #3501238
  Anonym HENRIK

  DET FINDER DU IK MEGET AF I THAILAND , SÅ BLIV DU HELLERE HJEMME.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account