This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3524542
  Anonym mæi

  Vi er to piger, som gerne vil til Afrika. Vi overvejer meget Namibia og Sydafrika. Er det sikkert at rejse rundt alene uden, at have planlagt alt på forhånd?
  Vi regner med at lave noget frivilligt arbejde med dyr, men med børn kunne også være udfordende.
  Hvor mange penge har i brugt? og er det nemt at rejse rundt?

  #3525665
  Anonym Mannel

  Har selv været i sydafrika. I behøver langtfra planlægge alt hjemmefra. Tværtimod giver det mere frihed når I er der at kunne gøre hvad I vil. Vi tog en planlagt 30-dages tur fra Johannesburg til Capetown, fløj en del, var 14 dage med bazbus, og prøvede en del dyre ting; som skydiving, shark cage diving. Vi var afsted i 70 dage, og har brugt omkring 50.000. Det kan sagtens gøres for mindre. Der er meget at spare på at lave sin egen mad (gjorde vi sjældent) og på overnatning. Når I er der, få fat i Coast to Coast, en lille guidehåndbog, uundværlig.. 🙂
  Man kan godt rejse rundt i sydafrika, bliver med lokale transportmidler minibusser (billige) og taxaer (dyre), sammen med de indfødte. Er der intet problem i, men spørg hvor I kommer hen.
  Backpacker stederne er de bedste info-centraler om byen og området. Har ingen erfaringer med frivilligt arbejde, men ved det er forholdsvist nemt at finde noget i området når man først er dernede. God tur.
  I skal være velkomne hvis I har spørgsmål. Kan være jeg kan hjælpe..

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account