This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3525332
  Anonym eske89

  Hejsa

  Er der nogle derude, de ved, hvad prisen for et dobbeltværelse ligger på rundt på de forskellige øer? Jeg har læst i Lonely Planet, at prisen typisk ligger på 40-55 euro pr nat. Er der nogle, de kan be- afkræfte dette? Jeg skal afsted med min kæreste i tre uger og vi overvejer meget kraftigt at tage telt, netop fordi det virker meget dyrt at bo på hostel. Håber nogle kan hjælpe os? Alle gode råd samt anbefalinger til diverse øer er velkomne
  Venlig hilsen Anders og Ane

  #3525343
  Anonym Anonym

  Sidste sommer var jeg på interail med en veninde, hvor vi øhoppede lidt i grækenland! Det lyder lidt dyrt i mine øre, men jeg tror priserne er meget svingende. Vi boede bode både på hotel, hostel og i telt. jeg kan ikke huske vi har givet mere end 30 euro for et dobbeltværelse på et hotel eller hostel, men telt er helt klart er billigst (ca. 6 euro pr person). Det er nemt at finde et sted og bo, når i kommer af færgerne vil der stå en masse med tilbud på hvor i kan bo (både hotel,hostel og camping)!
  Jeg vil helt klart anbefale jeg at tage til Santorino det er virkelig en helt fantatisk ø! god tur!

  #3525346
  Anonym Anonym

  Hejsa

  Tak for dit svar. I hvilken periode var I afsted – det er mere fordi, priserne afhænger meget af, hvornår man er afsted. Der står i Lonely Planet, at priserne snilt fordobles i den travle periode af sæsonen (midt juni til slut august)

  Hilsen Anders og Ane

  #3525347
  Anonym Anonym

  vi var i grækenland i midten af juli. Der kan jo nok også være forskel på hvilke øeer man besøger, vi var på Paros, Santorino, Ios og Mykonos(de to sidste vil jeg ikke anbefale medmindre i gerne vil feste meget:)) Måske er priserne ikke helt så høje på de øeer vi besøgte, som på de mere kendte øeer som eks. Rhodos og Kreta..

  #3529211
  Anonym Anonym

  Jeg spørger lige videre på denne tråd. De private tilbud folk kommer med, hvad er prisen ca. på det, altså dem som lejer værelser ud? Kan du anbefale noget billig overnatning på Ios?

  #3534221
  Anonym Hans

  Hej http://www.øhop.dk er en ny side vedr. øhop i Grækenland. prøv der.

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account