Dette emne er tomt.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3640565
  Anonym Anonym

  jeg er en pige på 20 år, uden nogen særlig erfaring med at rejse udenfor europa.
  jeg har længe drømt om, at opleve regnskoven og dens unikke dyreliv. imidlertid har jeg ikke nogen at rejse med, og er derfor interesseret i at høre, om der er nogle der har erfaring med arbejdsophold hvor man både får lov til at lave frivilligt arbejde i regnskoven og/ eller med rehabilitering af dyr (papegøjer, store aber og lign.) og på samme tid er sammen med andre frivillige?
  jeg har inde på forskellige sider, og har bl.a. undersøgt grupperejser med adventureheart, som lyder meget spændende, men også ALT for dyrt..
  jeg står med omkring 30.000 kr og kan rejse i 1-3 måneder fra februar af..

  håber der er nogle derude, som kan give nogle råd, og ideer 🙂

  #3640567
  Anonym Anonym

  Har hørt meget godt om et sted i Bolivia. Måske der er nogen, som har været der

  #3640568
  Anonym Tine

  du kan tage til Borneo. Ved byen Kuching kan du arbejde frivilligt med orangutaner og noget af det skulle ombefatte rehabilitering. Kan ikke huske hvad det hedder, men prøv at se i en Lonely Planet…

  #3640583
  Anonym Apex

  SydAfrika – Enkosini, alt fra rehabilitering af løver, leoparder til forskningsprojekter.

  http://www.enkosini.com/

  #3640594
  Anonym Mia86

  Hvis du kunne være interesseret i at arbejde med elefanter i Sri Lanka, kan du eventuelt prøve at kigge på http://www.elephantvolunteer.org/ eller http://www.millenniumelephantfoundation.com/.

  Jeg var frivillig hos Milleniuem Elephant Foundation i 2 uger i februar 2011, og det var helt fantastisk. Jeg ville dog gerne have haft noget mere tid der for at komme endnu mere ind i tingene og lære endnu mere om elefanterne. Men det har du jo rig mulighed for med 1-3 måneder at rejse i!

  Det andet sted (Inspire hedder det) har jeg hørt skulle være endnu bedre. En af de frivillige, jeg arbejdede sammen med hos MEF, tog efterfølgende til Inspire, og hun siger, at det er endnu federe, da man får undervisning omkring elefanterne og får lov til selv at lave meget mere med dem. Samtidig er de enormt opmærksomme på at (hjælpe med at) arrangere aktiviteter og udflugter for de frivillige, da en af ejerne selv har været frivillig hos MEF tidligere og ved, hvad der skal til for, at man får et godt ophold som frivillig. Så alt i alt skulle det være helt fantastisk.

  Begge steder er ret billige, så du ville sagtens kunne klare dig for dit budget. Da jeg var af sted, brugte jeg i alt 15.000 kr. Det var inkl. fly, vaccinationer, rejseforsikring, ophold hos MEF, al transport, kost og logi, weekendudflugter, to dage i Colombo, en uge ved stranden, souvenirs, whale watching m.m. Sri Lanka er rigtig billigt at rejse rundt i 🙂

  #3641310
  Anonym Stine van Dijk

  Her er link til oplevelser med dyr og natur i Bolivia 🙂

  http://www.intiwarayassi.org/

  Det er ikke dyrt, da du ikke rejser med et bureau. Jeg har været i parken Ambue Ari i to måneder, hvor der primært er fokus på store katte.

  Skriv gerne hvis du har spørgsmål eller bare vil høre mere: hvidknas@hotmail.com

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account