This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3531463
  Anonym karinakvist

  hej alle
  er der nogen her der har et forslag til en helikopter tur i nepal som ikke er for dyr men hvor man ser en masse flot.. det skal helst være en tur hvor man ser mt. everst..
  og så lige et spørgsmål mere som måske kan lyde lidt underligt i jeres øre..
  jeg søger en overnatnings mulighed i kathmandu hvor der ikke bliver brugt en masse rengøring i rummet og hvor der generalt er så kemikalie frit som muligt.. jeg lider af kraftig kemi overfølsomhed og jeg tænkte om der mon var nogen sf jer der ude der havde lagt mærke til hvor meget de forskellige lugter af rengøring.. jeg vil også meget gerne høre om der er et sted i mener jeg skal holde mig fra, af samme årsag..
  lige ledes gælder det overnatning i siem reap og på bali..
  håber at høre fra nogen..
  ellers god tur til jer der skal ud at rejse

  #3531467
  Anonym Assos

  Skal det være med helikopter? Hvis du kan klare dig med et fly ville Buddha Air være et godt bud, de arrangere mange indenrigsflyvninger i Nepal og blandt andet udflugter med udsigt over everest..Det kan nok gøres for omkring 800 kr.

  Du kan evt. tjekke http://www.buddhaair.com

  Go tur:)

  #3531475
  Anonym Anonym

  oki.. tusind tak det vil jeg kikke på.. det det bliver vist ikke helikopter alligevel.. det billigste jeg har set ind til nu er 3000 pr person…
  hvordan er det ved vinduer og pladser.. er det sådan indrettet at alle kommer til at side med udsigt gemmen et vindue og er vinduerne klare og nyoussede og af rimelig størelse så man virkelig for noget ud af det? kommer man til at se everst på deres tur?

  #3531479
  Anonym Line

  Det er den mest fantastisk tur. Man sidder 18 i et fly -alle ved vinduesplads. Kan kun anbefale! Man ser Everest tæt på! Virkelig en uundværlig oplevelse.

  #3531504
  Anonym Anonym

  tusind tak.. den vil jeg straks bestilde så ;

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account