This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3544392
  Anonym amalieogalberte

  Hej
  Er der nogen, der har erfaringer med at sende pakkepost fra Ho Chi Minh City, Phnom Penh eller Bangkok?
  Vi er interesserede i at vide, hvor meget det ca. koster at sende et par kilo hjem til Danmark og hvor det evt. er billigst at sende fra.
  Det har ingen betydning hvor lang tid det tager.
  Mvh.
  Amalie og Alberte

  #3544396
  Anonym Muddi12345

  Hej.
  Det er et godt spørgsmål, jeg rejser til Thailand i midt februar og vil gerne købe et skræddersyet jakkesæt, som skal sendes hjem til Danmark. Thailand er første stop på ruten, så det duer ikke at have det liggende i rygsækken i så lang tid.
  Men jeg har forsøgt at lede rundt omkring på nettet, og kan ikke finde noget specifikt omkring det. Det eneste jeg har fundet er denne tråd, hvor der er en der efterspørger præcis det samme, og det første svar hun får tilbage kan give en indikation om det.

  http://www.godtur.dk/forum/erfaring-med-at-sende-pakker-hjem-til-dk/asien/42

  #3544397
  Anonym Muddi12345
  #3544400
  Anonym Anonym

  Hej,

  Har tidligere sendt pakker fra Bangkok, mener jeg gav ca. 200 for at sende en 3-4 kilo med skibsfragt. det var for 4 år siden, jeg brugte posthuset bag khao san road.

  Husk at få skræddertøjet til at ligne vasketøj, og skriv Excess baggage. Ellers risikere i at betale told og moms hvis/når pakken når til danmark.

  HIlsen
  Carsten

  #3544402
  Anonym Magnus
  #3544417
  Anonym Hovgaard

  Det billigste er klart skibsfragt.. Men det tager sin tid, jeg fik først min pakke 6 mdr efter. Jeg kan ikke lige huske prisen, da jeg rejste i 2004.
  Jeg sendte også skræddersyet tøj hjem – og jeg skrev vasketøj + lagde det sammen med mit sommertøj, da jeg ikke skrulle bruge det mere på min jordomrejse.. Men endte alligevel med at skulle betale told/moms.. Så det blev pludselig en del dyre. Men gå ind i det nærmeste posthus

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account