Dette emne er tomt.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3651470
  Anonym Nynne

  En veninde og jeg skal rejse en måned i philipinerne. Vi flyver til Cebu og skal måneden efter igen, flyve videre fra Manila. Vi vil gerne tage dykkercertifikat og bruge tiden på afsides smukke strande og med andre backpackere nogle fede steder. Er der nogle der har forslag til en god rute fra Cebu-Manila og hvordan det bedst gøres?

  Håber der er nogle der vil hjælpe 🙂

  #3652080
  Anonym Mads & Camilla

  Hej Nynne.

  Vi har selv brugt en måned på Filippinerne i November sidste år, og rejste modsat jer fra Manila til Boracay til Cebu og videre til Bohol.

  Når i er i Cebu burde i overveje at tage en tur til Bohol. Det er øen lige ved siden af og der går en direkte båd dertil fra havnen. Det er en rigtig fin ø, hvor man både kan opleve lækre strande, og på et par dage se både tarsier og de berømte Chocolate Hills.
  Det er også muligt at tage dykkerbevis på øen, da Panglao er kendt for dykning, snorkling osv.

  Hvis i vil have lækker strand mellem Cebu og Manila så er Boracay et godt bud! Øen er kendt for White Sand Beach og er helt fantastisk. Stranden deles op i 3 stationer, hvor station 1 og 2 er der hvor størstedelen af turisterne bor, hvor station 3 er mere roligt, og dermed også billigere – win 😉 Det er 10 min. gang til de andre stationer.

  Selvom det er et land med mange små øer, så er der alligevel lange afstande mellem de mest populære steder at besøge, og færgeturene er på 12+ timer. Vi vil klart anbefale at flyve, men da vi var der, var priserne på fly ikke specielt billige selvom de blev købt samme dag, så hvis i skal på en nogenlunde planlagt tur, så prøv at holde øje med billetpriserne allerede hjemmefra.

  Hvis i har tid og mulighed bør i overveje også at tage til Palawan, det skulle efter sigende være Filippinernes paradis, og alle vi kender, som har været der har kun bekræftet det. Det står højt på vores næste tur til Filippinerne 🙂

  Håber i kunne bruge svaret, og hvis i har flere spørgsmål kan i bare kontakte os.

  Mads & Camilla – http://www.backpackerne.dk/

  #3654133
  Anonym Muhammad

  Hey Chris,There are a quite a number of weidndg planners.. who are there in the market. Not only that, you can also plan your weidndg in Rajasthan. As various forts are there where you can have your weidndg in Indian style.I must say, you will surely love this stuff.RegardsVikral

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account