Dette emne har 3 svar og 3 stemmer, og blev senest opdateret for 4 måneder, 4 uger siden af exithabit.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3697625
   Philip

  Hej Alle,

  vi står for at skulle rejse jorden rundt i november 2018.

  Jeg mangler dog hjælp til et program/hjemmeside der kan hjælpe med planlægning af sådan en tur. fx har vi flybillet til singapore, og skal så derfra selv finde ud af hvor vi vil hen i sydøstasien.

  Findes der et sted hvor man kan skrive alle sine destinationer ind, hvor man så for det bedste forslag til hvilken rækkefølge man skal tage det i?

  eksempler på steder vi tænker at besøge:

  Bali + gili øerne
  Borneo
  Pom pom island
  Koh Rong
  Cat ba island
  Palawan
  Perhentian islands
  Raja ampat

  Ser frem til at høre fra jer

  #3709987
   Mia

  Hej Philip,

  Hvis det var så let at planlægge en rejse, så havde jeg også planlagt den via én enkelt hjemmeside. Desværre forholder det sig bare ikke sådan – det er ikke nemt at planlægge en backpackerrejse, og kan til tider godt være lidt hårdt og anstrengende 🙂

  Et rigtig god tip er at gå ind og kigge på forskellige rejseblogs og andre hjemmesider, som skriver om seværdigheder til de destinationer I skal besøge. Tag én ad gangen og skriv ned undervejs, hvad I finder ud af. Vi har bl.a. skrevet om Bali. Det er den nemmeste og bedste måde at gøre det på – og så kommer I også langt med rejsebøger fra Lonely Planet osv 🙂

  #3727277
   mymovers
  Deltager

  A great tip is to go in and take a gander at different touring sites and different sites that expound on sights for the objections you want to visit.
  Thanks.
  Movers and Packers in Bangalore

  #3727285
   exithabit
  Deltager

  Et af de steder jeg ville kigge ville være her https://enverdenafrejser.dk/ der er rigtig mange rejsebloggere med på siden og der er over 7000 rejseartikler, rejsetips etc. så jeg vil tro at der er hjælp at hente der.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account