This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3537594
  Anonym welletrans

  Hey derude.

  Vi er to kammerater der har besluttet os for at tage ud og opleve verden på diverse forskellige måder.
  Vi er til flot natur (bjerge, vandfald, jungler osv), dykning, vandring osv osv – no limits!

  Vi skal ikke nå noget, og har faktisk alt den tid, eneste der sætter en stopper er økonomien. Vi har aftalt at spare 100.000kr sammen hver, og så drage hjem når den slat er ved at slippe op.

  Vi har mange spørgsmål, idet det er første gang vi skal ud og backpacke, så smid endelig nogen erfaringer, tips og tricks til os om alt.

  Vi er igang med at finde ud af hvor vi vil hen, og snakken går meget på sydamerika, Australien, NZ og Asien.

  Men, hvordan har i planlagt jeres rejse/rejser? Sites osv til hvad man kan og se i de forskellige lande? Transport?
  Vi har hørt om folk der f.eks har købt en bil og kørt rundt i Aus og samlet frugter, og på den måde fået deres ophold forlænget grundet salg af det, har i prøvet noget der bare minder om?
  Vi undrer os også over mht. flybilletter? Bestille allesammen inden afrejse og evt. spare nogen penge der? Eller bestille en One Way ticket til det første sted og tage den derfra?

  Vi håber på at hører fra jer, alt er relevant, vi mangler nogen idéer til hvordan vi skal strikke det hele sammen 🙂

  #3537597
  Anonym Jakob

  Kan klart anbefale Patagonien. Der er virkelig flot natur. I El Calefate kan i komme på nogle meget flotte vandreture!

  #3537605
  Anonym Claus

  Jeg synes, at I skal holde jer til et område, enten Asien/Australien, Latinamerika eller Australien/New Zealand.

  Så skal I købe en returbillet. Køb en billet, hvor hjemrejsen er fra et andet sted end fra udrejsen. F.eks. ud til Santiago de Chile og hjem fra Sao Paulo/Rio de Janeiro, Bangkok ud og hjem fra Sydney.

  Når I så kommer frem, er der jo bussen eller I kan købe flybilletter indenrigs online. Jeg synes, at I skal finde ud af, hvor I gerne vil hen og så undersøg hvad der er værd at se. Planlæg ikke for meget fra starten, men bare have en eller anden løs ide om hvad der skal ske på turen. På hostels møder man mange forskellige rejsende, som kan giver jer andre ideer, end dem I måske havde i forvejen.

  Kendte rejsebøger er der Lonlyplanet og Brads Travelguides. Søg på det lokale bibliotek efter rejsebeskrivelser. Lonelyplanet.com/thornthree er et site, hvor man kan stille spørgsmål til andre rygsæksturister.

  mvh
  Claus

  #3537757
  Anonym welletrans

  Tak for svaret Claus, vil give dig ret i det med vi skal holde os til et område, det bliver Aus/NZ et par måneder og så op og rejse rundt i Asien hvor vi rammer Thailand, og overvejer Indonesien, Indien/Nepal, Borneo og hvad der ellers kommer 🙂

  Vi er bare kede af og skulle købe en retur billet tilbage til dk allerede inden vi er taget afsted (selvom det selvf er det billigste), men derimod tage det hele som det kommer, men med rettere eftertanke vil der nok være nogen lande der ikke vil lukke os ind uden en billet ud af landet igen? Kunne ellers være rigtig fedt at f.eks rejse til Aus fra dk, velvidende det som stopper rejsen er røde tal på kontoen 🙂

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account