This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3709576
  Anonym Indra Foundation

  Praktikophold i Nepal – Få professionel arbejdsoplevelse http://www.indra-foundation.org

  Hvis du er en universitetsstuderende eller en kandidat, der er villig til praktikophold i udlandet for at få erhvervserfaring, så kom med vores professionelle praktikplads i Nepal. Vi har mange muligheder for praktikophold i Nepal, hvor du kan vælge mellem vores forskellige praktikprogrammer. Varighedsklart, vi tilbyder forskellige praktikophold i Nepal muligheder fra 2 uger programmer til 8 ugers længere varighed programmer normalt, men hvis du har brug for længere varighed programmer, kan vi tilpasse programmerne og også vi har meget fleksible programmer datoer, kan du vælge enhver dato for Din ønskede programdato!

  Programmere kan vi give dig praktikophold i områder som Tea Research Internship i Nepal for at lære, hvordan teene i Himalaya blandes, Microfinance Internships at opleve mikrofinansieringsmuligheder i Nepal, journalistik og medie praktikophold, gæstfrihed og turisme praktikophold og forskellige andre praktikophold I Nepal. Vores praktikprogrammer i Nepal er ikke kun for kandidater, men det er også lige så nyttige college- / universitetsstuderende at få yderligere viden og arbejdserfaringer gennem fagarbejdet for at øge deres viden praktisk eller til et formelt kreditbehov for dine universitetsstudier.

  Unikke interkulturelle rejseoplevelser i Nepal

  Mens du laver praktikophold i Nepal, vil du have masser af muligheder for at rejse og møde lokale folk; Som selv vil være en åben grund til at lære ting praktisk talt! Ikke kun det, det vil også være en vigtig mulighed for at opleve sande kulturer i lokalsamfund og nyde den meget varme indbydende gæstfrihed hos lokale folk, der er med nepalesiske værtsfamilie!

  Vi inviterer dig til at deltage i vores praktik i Nepal for at skærpe dine færdigheder i dit valgte fagområde praktikprogrammer! Vær også en del af vores programmer for at udforske Nepal og dets kulturer, der rejser og møder folk i lokalsamfund; Nyder de pulserende kulturer i Nepal. Vi er altid forpligtet til at give dig meget sikre, pålidelige og meningsfulde programmer til udvikling af din professionelle karriere.

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account