This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3537312
  Anonym amj

  Hejsa!

  Mig og min kæreste rejser til Thailand den 7. april. Vi har fået at vide at der er 30 dages fri visum ved indflyvning til Thailand. Vi havde planer om at rejse med tog/bus videre til andre lande (laos,cambodja,malaysia). Men nu hører vi, at hvis man ikke har bevis (flybillet) ud af Thailand inden 30 dage, får man problemer med at komme ind i landet…

  Mit spørgsmål kommer her: Bliver vi nødt til at købe en flyvbillet videre ud af Thailand? Elle er det muligt at købe en tog/bus billet til et andet land?

  Håååber i kan hjælpe…

  Hilsen
  Annika

  #3537315
  Anonym Anonym

  Jeg er pt. i Thailand og har op til flere gange tilbragt noget tid her gennem de sidste 9 maaneder. Teoretisk set skal man have en billet ud af landet, men jeg har aldrig haft et problem med ikke at have nogen. Immigrationen her ved godt at masser af turister kommer til landet og rejser videre over land.
  For 3 uger siden lavede jeg et visum i Kuala Lumpur paa den Thailandske ambassade og der spurgte de ikke om billet ud af landet, saa taenker i slet ikke skal vaere bekymrede for ikke at have en flybillet ud af landet!

  #3537318
  Anonym Anonym

  køb evt en billig flybillet med air asia, så er I på den sikre side.
  Teoretisk set har flyselskabet ret til at afvise jer, hvis ikke I opfylder kravene. Men det vil være højst usandsynligt til et land som Thailand

  #3537330
   Julie Fruergaard

  De fleste vil sige, at man ikke har behov for en billet ud af landet… men men men.. Da jeg stod og skulle afsted sidste år havde jeg ingen. Fik ikke lov at komme med flyet i København, før jeg havde en billet, så jeg måtte købe en meget dyr én til Hanoi i lufthavnen. Snakkede med en dansk guide på et hostel i Bangkok – han havde aldrig været udsat for dette og rejste også denne gang på en enkeltbillet. Så desværre kommer det åbenbart også an på, hvilken check-inn-kvinde/mand i kommer til.

  #3537335
  Anonym Anonym

  Tak Julie! Er i samme situation (har kun en enkelt billet til Bangkok). Tror jeg skal til at finde en billig billet ud af landet igen.

  #3537357
  Anonym Magnus

  http://www.skyscanner.net (indtast “everywhere” som destination og vælg en hel måned som afrejsedato)
  http://www.momondo.com
  http://www.airasia.com
  http://www.tigerairways.com/th/en/index.php

  #3537358
  Anonym Amj

  Mange takk 🙂

  #3537354
  Anonym amj

  Mange takk til alle jer 🙂

  Men ved i f.eks. så nogle hjemmesider man kan finde billige billetter med fly eller tog (til at rejse gennem asien) ? 🙂

  #3537478
  Anonym Mads

  Det allerletteste er bare at få lavet dit visum på den thailandske ambassade. det koster ikke en øre udover at pasbillede eller to og tager ikke længere en 4 dage tror jeg… Så er du sikret indrejse er jeg 90 % sikker på…

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account