This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3524363
  Anonym annab

  Hejsa
  Jeg skal rejse i Asien med min kæreste fra august til midt-december. Jeg er opmærksom på at det er i regntiden, mit spørgsmål er hvor slem denne tid er? Er der områder man skal undgå e.lign. Vi har købt en returbillet til Bangkok, men vil gerne besøge Thailand selvfølgelig samt Laos, Vietnam, Cambodia og måske Burma… Det store spørgsmål er hvordan vi skal planlægge dette, så det klapper bedst muligt – også i forhold til vejret.
  Vi er mest til naturoplevelser og ikke så meget til vildt natteliv.. Så trekking i NordThailand er det bestemt en del af programmet.. og hvis det er muligt er det da sjovest at komme lidt væk fra alfavej..
  Håber der er nogen der har nogle bud..

  #3524365
  Anonym Rasmus

  Jeg synes personligt at denne periode er noget af det bedste at rejse i i Sydøstasien.. Især Nov-December er god til trecking i Nordthailand.. Vietnam er ganske fabelagtig i oktober osv.. Det er altid varmt i denne del af verden ( med visse undtagelser i bjergene) og selvom det er regtid er det oftest blot få kraftige regnskyl… Laos er også god i denne årstid og landskabet er meget flottere i regntiden og floderne fyldte..

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account