Dette emne er tomt.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3500252
   Backpackers Online

  Man høre fra mange at det er meget svært, at rejse på egen hånd i Kina. Er der nogle der har nogle råd om hvad man skal gøre sig klart inden man tager afsted.

  #3500253
   Backpackers Online

  Man skal være opmærksom på at det ikke just er alle der snakker engelsk. Så det er derfor en god ide at væbne sig med tålmodighed, og en guidebog med en parlør. Dog skal der bemærkes at mange unge snakker engelsk.

  Ud over dette skal der nævnes at kinesere spytter en del, det er ikke altid lige behagligt :0)

  Hilsen Peter

  #3500254
   Backpackers Online

  Hej
  Det kommer an på, hvor du rejser i kina, for nu siger Peter, at de unge taler engelsk. Det gør de IKKE i syd, jo i yangshou, men det er også backpackernes mødested. Men tålmodighed, palør, smil og søgen efter receptionister, der vil skrive beskeder ned på kinesisk det gør det nemmere. Det er lidt morsomt, når de simpelthen ikke kan forstå, at man ikke kan kinesisk tale og skrift. Men det skal nok gå, jeg er da kommet hjem igen.

  #3500545
   K.

  Kina er ikke laengere svaert at rejse i. Saa laenge at man har en guidebog, hvor navnene ogsaa staar paa kinesisk samt en parloer, er der overhovedet ingen problemer. Kineserne er smilende, soede og meget hjaelsomme, ogsaa selvom de ikke snakker engelsk. Og det er let at planlaegge alt fra destination til destination, saa det kraever ikke den store planlaegning hjemmefra.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account