This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3500523
   mallejacobsen

  Der er et forum for at anmelde rejsebureauer, hvorfor ikke en til rejseforsikringer som ho også er en vigtig del af rejsen. Jeg vil i hvert fald gerne her anbefale Gouda som helt klart var billigst, da jeg undersøgte priser inden jeg tog afsted. Men ikke nødvendigvis dårligst……. Jeg fik mit kamera stjålet undervejs – efter at min mor havde indsendt kvitteringen stod pengene på min konto til køb af nyt kamera. Da jeg havde brug for at komme på hospitalet i Bangkok valgte jeg et privathospitat – de betalte for konsultationer og medicin…… Kvit og frit kan jeg kun sige at denne oplevelse med Gouda gør at jeg vil vælge dem næste gang………

  #3507723
  Anonym CP

  Hej Malle

  Jeg tror at alle de store danske selskaber dækker de ting du nævner. Forskellen ligger på hvor store beløb de dækker når det går helt galt samt hvad man kan fravælge af dækningen.

  Vælger du f.eks. Gosafe (oftest billigst) kan man få en ultraskrabet forsikring.

  #3523547
  Anonym monzi

  Hej

  Jeg kan berette om en oplevelse med gosafe som gør at jeg aldrig nogensinde bruger dem igen.

  Jeg befinder mig lige nu i thailand og har værtet syg med maven (opkast, diarre).
  Tog på hospitalet og fik en indsprøjtning mod bakterie infektion i maven og lægen sagde at jeg ihvertfald ikke skulle tænke på at rejse hjem de næste 2-3 dage.mit problem var bare at jeg skulle rejse hjem til dk inden for de næste 24 timer da min billet allerede var booket på forhånd hjemmefra.
  Ringede derfor til gosafe hvor jeg havde tegnet rejseforsikring og de var til at starte med meget behjælpelige og damen jeg snakkede med fortalte mig at deres egen læge ville ringe til den læge der havde undersøgt mig på hospitalet i thailand og derefter kontakte mig omkring videre forløb. Næste formiddag ringede damen fra gosafe til mig og hun fortalte mig at lægen fra hospitalet i thailand havde fortalt den danske læge at jeg sagtens kunne rejse hjem som planlagt på egen billet (lodret løgn fra gosafe).
  Min kæreste ringede derefter til lægen her i thailand og hun var totalt rystet over at de hos gosafe kunne lyve på denne måde og at som hun så min tilstand, ville enhver læge advare mod at rejse.
  Jeg tog på samme hospital igen efter gosafe’s krav og en ny læge undersøgte mig og kom frem til at jeg da ihvertfald ikke skulle ud og rejse i den tilstand og han så mig helst indlagt øjeblikkeligt.
  Nu var det bare sådan at jeg lige havde været udsat for en kedelig oplevelse under et besøg på samme hospital hvor min svigerfar havde været indlagt på grund af maven også og, den ene dag vi var der og besøge ham var der en medpatient 2 senge fra min svigerfar der 20sekunder efter at have modtaget en indsprøjtning fra en sygeplejerske, begyndte og ligge og ralle og 4 sygeplejersker over ham og med elektrochok og det hele.
  Han døde 20-30 sekunder efter den indsprøjtning (overdosis af morfin).

  Ja jeg er syg men ikke syg nok til at lade mig indlægge for at tækkes gosafe’s forsøg på at krybe udenom
  og med en oplevelse af skræmme dimensioner, frisk i erindring (manden der blev fejlbehandlet).

  Jeg fortalte damen fra gosafe hvad min grund var til ikke at indvilge i at lade mig indlægge men det ville de da skide højt og flot på.
  Fik beskeden fra gosafe (lad dig indlægge eller klar dig selv).
  Kan du være i kæresten’s hus kan du også sidde i et fly til dk.
  Dem der har rejst vil sikkert vide at 9 ud af 10 gange man skal på toilettet på flyet så kan man stå og vente på at et af toiletterne bliver ledig og hvor fedt er det med en mave der vender vrangen ud og opkast og diarre og mulighvis lort ned af benet.

  Jeg syntes at den behandling gosafe har givet mig er under al kritik og jeg agter at gå videre med sagen.
  Det eneste jeg bad dem om var at betale en ny enkelt billet hjem og jeg var ligeglad hvad selskab jeg skulle flyve med til trods for at jeg selv havde betalt dyrt for en plads med thai airways og non stop (bangkok/københavn).
  Heldigt for mig, mangler jeg ikke midler men det kunne lige såvel have været en person med få midler som ville have været totalt uden chance for at komme hjem.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account