Tagget: 

This topic has 0 svar, 1 stemme, and was last updated 1 år siden by Louise Lund.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3726082
   Louise Lund
  Deltager

  Jeg er en 19-årig pige, som i sommer blev student og nu holder sabbatår. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at komme ud på en længerevarende rejse rundt til en masse forskellige lande og kontinenter og derved få muligheden for at opleve vidt forskellige kulturer, landskaber og rejseformer. Indtil videre har jeg i tankerne at starte i Asien og besøge lande som Sydkorea, Nepal, Myanmar og Indonesien for derefter at tage videre til Australien og/eller New Zealand i en van/autocamper og dernæst Sydamerika, hvor jeg gerne vil besøge Argentina og Paraguay og evt. også et land i Mellemamerika inden rejsen skulle slutte i USA med et evt. roadtrip.
  I den forbindelse søger jeg en rejsemakker omtrent min egen alder, der har lyst til og mod på at tage på en lang og varieret backpackerrejse. Jeg har selv stor interesse i både historiske og kulturelle seværdigheder såvel som at udforske enestående naturområder, og så er jeg også klar på at slappe af og have det sjovt.
  Destinationerne er bare et udkast fra min side af – jeg er meget åben over for ændringer og forslag til turen og ser frem til at skulle planlægge den i en meget mere detaljeret grad.
  Hvis det lyder som noget for dig, må du meget gerne kontakte mig på mail: louisebergluund@gmail.com eller skrive til mig på Facebook: Louise Berg Lund

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account