Tagget: 

This topic has 0 svar, 1 stemme, and was last updated 11 måneder, 2 uger siden by AnonymAnonym.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3726615
  Anonym Anonym

  Goddag Mit navn er Albert og jeg er 21 år gammel.
  Jeg er påbegyndt planlægningen af en lidt større backpacker tur, Her vil jeg gerne have DIG med. Der er et dogme for hele turen – dette lyder at jeg ikke må flyve. indtil videre lyder ruten: gennem Eruopa, og efter det er jeg åben både for det arabiske forår (Tyrkiet, Iran og videre til Indien) eller kazakhstan og Kina. Målet er Asien, Derefter vil jeg gerne med fragtskib (eller hvad der lige dukker op) til Australien, her er planen at roadtrippe rund til det ikke er “sjovt” mere. Fra Australien er jeg mere en åben over for om vi skal til syd eller NordAmerika. Når vi står og kigger ud på Atlanterhavet er jeg også åben for hvordan vi kommer tilbage til Eruopa.

  Så hvorfor skriver jeg dette?
  Jeg vil gerne høre dit bud på ruten (da det meste kan ændres). Derudover vil jeg gerne have dig med i “maskinrummet” da denne oplevelse klart bliver sjovere når man er flere.
  Så har du lyst til dit liv eventyr, og har du lidt gå-på-mod – så tøv ikke! skriv til mig 🙂 vi gør ikke dette for at komme først, vi gør det fordi det skal være den fedeste tur. Vi skal opleve Verden, og alt hvad den har at byde på.

  For yderligere spørgsmål eller som svar, Mail: albertrischel@hotmail.dk

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account