This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3654910
  Anonym Pernille Cordin

  Min kæreste og jeg elsker at rejse, og vil ikke lade det stoppe, fordi vi nu har fået et barn. Vi har planer om at rejse til sommer (enten juni, eller august, september), hvor vores datter er 1½ år.

  Jeg kunne godt tænke mig at høre, hvad I har af erfaringer med at rejse med sådan en lille størrelse. Vi har tidligere været på nogle roadtrips i USA og på forskellige storbysferie.

  Jeg drømmer om at komme på en eller anden aktiv-ferie og har kigget lidt på, at tage til staten Alberta i Canada, som tilbyder ting som hiking, horseback riding, at sejle i kano, togture igennem staten osv. Det skal ikke nødvendigvis være her, men jeg drømmer om en ferie i den stil.

  Mit store spørgsmål er nu; Er det noget man bør vente med til ens barn/børn er noget større? Jeg er i tvivl om det er mere til besvær at have sådan en lille pige med, end at det bliver en god oplevelse, og om hun overhovedet vil få noget ud af denne form for rejse.
  Mange har sagt, at børnene lige så gerne vil være hjemme i trygge rammer og slappe af med sine forældre, men omvendt er jeg heller ikke meget for, at lade det være en hindring, at vi har fået et barn, med mindre det er bedst for hende, at vi venter.

  Hvad siger I? Har I erfaringer med at rejse med små børn, og er der nogle rejser og oplevelser som I vil anbefale/fraråde mere end andre?

  Håber nogen vil dele deres meninger, trips og tricks 🙂

  Mvh
  Pernille

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account