This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3662674
  Anonym Mathilde

  Kære Backpackerplanet,

  Jeg skal sammen med min kæreste på en 2,5 måneders lang rejse fra starten af april til midten af juni, hvor 1 måned skal tilbringes i Thailand. Hverken jeg eller min kæreste er vant til at rejse, og har aldrig været i Thailand, derfor kunne vi godt bruge nogle råd! Det eneste vi ved er at vi lander i Bangkok, hvor vi har 2 overnatninger før turen går videre. Alt skal selvfølgelig ikke planlægges hjemmefra, men det kunne være rart med en rute vi kunne gå lidt ud fra. Det er så her vi synes det bliver svært. Vi vil gerne både opleve kultur, natur og badeferie. Er der nogle der har forslag til en evt. rejserute eller bare steder I synes er værd at besøge? Vi ved godt vi rejser i regntiden, men har læst os frem til at nogle steder skulle være værre end andre i denne periode, så dette må der selvfølgelig gerne tages højde for. Vi skal forresten også rejse fra Bangkok når vi skal forlade Thailand igen.
  Alle forslag modtages med kyshånd!

  #3662763
  Anonym Tine

  Jeg ville måske bruge et par dage i Bangkok, derfra tage toget til Kanachaburi (tag det helt til endestationen!) og Erawan vandfaldene. Der kan I sagtens bruge et par dage. Så ville jeg tage til Chiang Mai (måske også Pai og Chiang Rai) og så bruge noget tid i nordøst Thailand, i Isaan provinsen kommer der stort set ikke turister!

  Derfra ville I kunne tage til Koh Chang og/eller øerne Koh Tao, Koh Samui og/eller Koh Phangan (kommer I på nordsiden af Phangan, så slipper I for alle full moon gæsterne, hvis I ønsker det). Thailand er opdelt ift. regnsæsonen, fra nov-jan er der regnsæson på østsiden (koh tao osv) og fra jun-sep er der regnsæson på vestsiden (krabi osv). Det skal selvfølgelig altid tages med et gran salt, man kan altid opleve regn, ligesom man altid kan være heldig ikke at møde noget i regnsæsonen.

  I skal være velkommen til at stille flere spørgsmål
  God tur
  Tine

  A World of Backpacking

  #3662840
  Anonym Mathilde

  Hej Tine

  Tak for dit svar. Vil helt sikkert undersøge stederne lidt nærmere. Måske der kommer flere spørgsmål – tak for din hjælp for nu i hvert fald.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account