Dette emne er tomt.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3639980
   Claus

  De hjælper til en vis grad, men det er lige så vigtigt at du får bevæget ben og fødder. Gå rundt, vip med fødderne osv. Ellers får du elefantfødder.

  mvh
  Claus

  #3639977
   thaihenrik

  hej , har hørt at rejsestrømper skulle være gode når man flyver langt , skulle være godt for blodomløb i benene ,er der andre som har gode erfaringer med disse ?

  #3639989
   thaihenrik

  hej Claus , hehe ja man skal røre sig lidt ellers bliver det en lang tur kun at sidde 🙂 , men vil prøve dem alligevel , skal se om de gør en forskel fra de andre gange jeg har fløjet .

  mvh.Henrik

  #3639992
   Claus

  Grunden til, at dine ben hæver op, er at affaldsstofferne ophobes fordi du sidder stille så længe. Den såkaldte rejsestrømpe hjælper med at få gang i blodomløbet, men det er ikke nok. Bevægelse er den bedste metode til at undgå hævede ben. Så mit forslag var helt alvorligt ment.

  mvh
  Claus

  #3639993
   thaihenrik

  hej , mine ben bliver nu ikke hævede men det er for at hjælpe lidt til for at undgå de hæver op , så derfor vil jeg prøve disse , ja det er godt med en tur på gangen i flyet samt få lidt væske . giver dig ret Claus .

  mvh.Henrik

  #3640003
   thaihenrik

  hej Mich , ja det kan være hårdt hvis man ikke lige har fået benene strukket ud eller bevæget tilstrækkeligt .men rart at høre fra dig Mich at de har hjulpet på bentøjet , er selv spændt på at få dem afprøvet for første gang .

  tak for din input her .

  mvh.Henrik

  #3639994
   mich

  Støttestrømper har gjort en kæmpe forskel for mig når jeg flyver. Jeg har meget tendens til hævede ben

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account