This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3540068
  Anonym ThomasRiis

  Jeg skal snart afsted på en tur til henholdsvis sydøstastien, NZ, Peru og Brasilien.
  Jeg har fundet disse 2 rygsække, og vil meget gerne hører om nogle har erfaringer, eller kan hjælpe mig med at vælge:

  http://www.billigcamping.dk/shop/easycamp-rygsaek-summit-11218p.html

  eller

  http://www.stadium.dk/sport/friluftsliv-rejser/rygsakke/110885/everest-cl-softpac-60l-f10

  #3540069
  Anonym Thaysen

  Hej

  Har selv købt min rygsæk i Stadium og af mærket Everest, den har været i sydamerika og Asien flere gange, og har været super go! Slidstærk, gode lommer, så den kan jeg i hvertfald godt anbefale!

  Vh
  Henrik

  #3540078
  Anonym Anonym

  På den easycamp taske fra billigcamping, er der indbygget regnslag i tasken, er det noget man får brug for. ellers tak for svare 🙂

  #3540079
  Anonym Anonym

  På den easycamp taske fra billigcamping, er der indbygget regnslag i tasken, er det noget man får brug for. ellers tak for svare 🙂

  #3540082
  Anonym Thaysen

  Skal du afsted i regntiden kan det da være meget rart med regnslag, mange bruger dem også for at undgå at ens taske bliver alt for beskidt når de eks blir smidt i bussernes lastrum..
  Personlig har jeg aldrig brugt dem, og kommer heller ikke til det… Men det er vist individuelt fra person til person..
  Regnslag til tasker kan købes mange steder til meget små penge i asien, så køber du en uden kan du altid købe et regnslag senere såfrem du for brug for det..

  #3540098
  Anonym SorenJensen84

  Jeg er pt. igang med en lignende tur, bare i Asien, og jeg har 1 raad som jeg gerne vil give videre. Koeb en rygsaek der kan tilgaas fra fronten, altsaa aabnes som en slags kuffert. Jeg koebte en Haglofts, og ja, den var noget dyrere, men hvor ville jeg bare ikke undvaere at have den nu.

  Det goer bare tingene saa meget lettere, at mjan ikke skal rode efter ting fra toppen eller bunden.. Det er i hvert fald min erfaring.

  #3540104
  Anonym Heidi

  Min kæreste købte en Osprey her i først på året, det er virkelig en FED rygsæk. Hvis man skal gå meget, er det bare vigtigt at den sidder ordentligt og er behagelig at have på.

  Han fandt en forholdsvis stor en til omkring 1500 på en tysk hjemmeside. Den kan også åbnes som en alm. kuffert. Og så var der en ekstra lille rygsæk (til fx. håndbagage) med, som kunne monteres på den, det var super smart.

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account