This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3523754
  Anonym EIB

  Hej. Vi er 4 piger der 3. marts rejser 1/2 år til Sydamerika. Vi skal rejse i Argentina, Chile, Peru, Bolivia og Brasilien. Vi kunne godt tænke os at opleve noget vildt natur på hesteryg. 2 af os er meget erfarne og vil derfor gerne have nogle lidt lækre heste, hvis det kan lade sig gøre… Så hvis der er nogen der har erfaringer eller gode råd ville det være dejligt.
  Hilsen Emma, den rejse lystne 🙂

  #3523780
  Anonym Anonym

  Hvis I vil opleve den vilde natur i Bolivia så foregår det mest på muldyr. De er mere udholdne og går “længere på literen”

  #3523863
  Anonym Anonym

  I Bolivia er der mulighed for hestetreks fra byen Tupiza i den sydlige del af landet. Man kan komme afsted i alt fra en enkelt time til alle de dage, man har lyst. Landskabet er rigtig “det-vilde-vesten-natur”, og jeg synes det var et rigtig fedt område.

  Hvis i har planer om at skulle videre til Chile og gerne vil opleve Salar de Uyuni, kan jeg anbefale at arrangere det fra Tupiza. Man slipper for alt bøvlet fra Uyuni, hvor der er et rejsebureau på hvert gadehjørne, der arrangerer ture af meget svingene kvalitet, og det er ikke en særlig spændende by. Turen fra Tupiza var fremragene – og da turen afgik fra en anden by slap man for at køre i konvoj med alle jeepene der afgik fra Uyuni…

  Hotel Mitru (er egentlig et hostel) har et rejsebureau der hedder Tupiza Tours, og de arrangerer både hestetreks og tur til Salar’en + andre ture i området. (Og så har de en pool 🙂 )

  God rejse,
  Carina

  #3523868
  Anonym Mette

  Har nøjagtigt samme svar som ovenfor;

  Naturen omkring Tupiza er intet mindre en absolut fantastisk, og at opleve den på hesteryg er fedt.
  Og ja, Salar de Uyuni turen med Tupiza tours er super super god, kan meget varmt anbefales.

  Gid tur 🙂

  #3524148
  Anonym Susanne

  Jeg var på hesteryg både i chile og Argentina. I Chile var det fra Atacama og i Argentina var det både helt nede syd på og i Salta oppe i nord.

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account