This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3507619
  Anonym none

  Hej Christoffer og Anders!
  Prøv at kontakte Henrik Fastergaard for han og en kammerat rejste fra Cape Town til Nairobi på mountainbike så han kender til vejstandarden og giver gode råd om hvornår det er bedst, at besøge Syd og østafrika. I kan finde hans kontaktoplysninger forneden på denne hjemmeside http://www.fastergaard.dk/Afrika/Afrikaindhold.htm#Kilimanjaro
  Mvh. Jesper

  #3507608
  Anonym christofferbogh

  Hej alle sammen
  Vi er et par kammerater der planlægger en roadtrip fra Kenya til Cape Town i syd afrika. Vores plan er at vi starter med bestige Kilemanjaro hvorefter bil turen starter. Vi regner med enten at købe/leje en bil, som vi kan bruge som base 1-2 måneder som vi regner med at turen skal tage. Etersom vi er helt på bar bund ang. det at rejse i Afrika og skaffe sig et kørertøj, er vi meget interesseret folk der har erfaringer med en lign. tur? Er der steder man skal passe meget på osv. Nogen der har et forslag hvad sådan en tur kommer til at koste? og hvad vi skal regne med at sætte af i budgetet til de enkelte ting. Håber i kan hjælpe to rejselystne gutter;)
  Hilsen Christoffer og Anders

  #3507740
  Anonym Anonym

  Hej Christoffer og Anders!
  Her er en hjemmeside http://www.aarsleff.com/internet/acms.nsf/Webpages/ED872EF7925F2912C1256CBC002B9E17 om udbygningen og renoveringen af vejen mellem Chalinze og Melela i Tanzania. Jeg ved fra min storebror, som har boet i Zambia, at det har stor betydning for fremkommeligheden på vejene i Tanzania i hvertfald, at man køre på vejene i tørtiden.
  Mvh. Jesper

  #3507744
  Anonym none

  Hej Christoffer og Anders!
  Forneden på denne hjemmeside http://www.excite.es/viajes/guias/africa/tanzania/Destinos_Internacionales står der om standarden af vejen mellem Lusaka i Zambia og Dar es Salaam i Tanzania.

  #3507755
  Anonym none

  Hej Christoffer og Anders!
  Her er en interessant hjemmeside om Tanzania http://www.tanzania-web.com/home/tanzania_odyssey.htm
  Mvh. Jesper

  #3507832
  Anonym christofferbogh

  Tak for de gode tips. Er rart med noget hjælp og inspiration når man er helt grøn inden for den slags rejser her 😉

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account