This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3506157
  Anonym camillabacher

  Vi tager til Rom på bryllupsrejse i slutningen af oktober. Det er vores første tur til Italien.

  Jeg er meget interesseret i anbefalinger af hyggelige familiehoteller. Ca 2-3 stjerner, gerne centralt beliggende og ikke de dyreste hoteller, da vi jo skal bruge tiden ude i byen! Bare det er rent og pænt – og centralt!

  Vi rejser mandag formiddag og rejser hjem igen lørdag aften hvilket giver os fire hele dage + lidt mere. Hvad skal vi se? Vi vil selvfølgelig støve Rom rundt og opdele de mest kendte bydele og de kendteste seværdigheder som Colosseum, Peterskirken, Forum Romanum, Pantheon og alt det vi har overset.

  Jeg ville endvidere gerne på dagstur til Napoli og se Vesuv samt Pompeji. Er det realistisk at nå fra Rom på en dag? Er det realistisk at gøre på egen hånd (dvs med offentlig transport?)

  Det var vist hele tre spørgsmål på een gang :o)

  Mange hilsener, Camilla

  #3506167
  Anonym none

  Hej Camilla!
  Jeg vil forslå jer, at I se katakomberne lidt syd for Rom. Hvis I ikke ved hvad det er for noget vil jeg gerne fortælle jer lidt om det.

  Det ser ud til at I måske godt kan nå, at se Pompei ruinerne og Vesuv på en dag fra Rom.
  Tag med Trenitalia http://www.trenitalia.com/en/index.html fra Roma Termini (Roms hovedbanegård) til Napoli (på engelsk Naples) og videre fra Napoli Garibaldi Stazione Centrale til Pompei Scavi (Pompei ruins) med Circumvesuviana http://www.campaniatrasporti.it/orari/eng/index.asp
  Inde på Circumvesuviana´s hjemmeside skriver I Napoli ud for hvor der står Departure. Og Pompei Scavi hvor der står Arrival. Derefter trykker I på spørgsmålstegnet og der kommer et vindue op hvor I skal klikke på Garibaldi for afgangsstationen og Pompei Scavi for ankomststation. Så mangle I bare, at klikke på “FIND” og “Go”.

  Her er linket http://www.vesuviana.it/tariffeen.htm hvor I kan se Circumvesuviana´s billetpriser.

  Mvh. Jesper

  #3506168
  Anonym none

  Hej Camilla!
  Det er “Napoli Garibaldi” I skal klikke på for afgangsstationen i vinduet, som popper op når I klikker på spørgsmålstegnet på Vesuviana´s hjemmeside.
  Mvh. Jesper

  #3506172
  Anonym none

  Hej Camilla!
  Her er et link til en komplet køreplan fra Sorrento over Pompei til Napoli og omvendt http://info.sorrentohelp.com/p_04.asp?lng=en
  Mvh. Jesper

  #3506170
  Anonym michael@bkh.dk

  Hej Camilla
  Har selv boet på Hotel Arenula, pænt og rent ikke noget luksus men hvad der er brug for og til rimelig pris, det ligger centralt for mange af seværdighederne.
  (gå afstand)
  Har hjemmeside. http://www.hotelarenula.com/
  Rigtig god tur

  Mvh
  Michael

  #3506381
  Anonym Anonym

  Jesper – tak for oplysningerne vedr. transport. Vi prøver om vi kan nå til Vesuv og Napoli. Jeg har nu købt Politikens “turen går til Rom”, så jeg læser om katekomberne der. Jeg kan forstå, at det skal ses 😉
  Min eneste bekymring er lidt, at jeg prøver at presse for meget ind. Der er meget at se i Rom, kan jeg se, og vi har trods alt kun fire hele dage + to halve.

  Michael – tak for tippet om hotellet. Vi ringede, men de havde udsolgt. Vi har i stedet bestilt noget som både er dyrere og sikkert dårligere, et hotel nær Terministationen men på den “rigtige” side, ind mod byen.

  Mange hilsener, Camilla

  Jeg glæder mig nu til at læse om Rom og tænke over planer over hvad der skal ses.

  #3506573
  Anonym none

  Hej Camilla!
  Vigtigt: Pas på lommetyve i Rom! Hvis I rejser fra Rom til Pompei ruinerne så tjek først køreplanen for togruten Napoli over Pompei til Sorrento, som jeg sendte et link til.
  Mvh. Jesper

  #3529713
  Anonym Jens i Svendborg

  Et godt hotel er Smeraldo, Vicolo dei Chiodaroli 9, 1-00186 Rom (www.smeraldo.com). Det ligger lige der hvor man bør bo. Jeg boede der i 1992 og skal bo der igen til september 2009. Du kan bestille værelser via hotellet hjemmeside. Vi skal give € 130 for et dobbeltværelse med morgenmad.

  God tur i denne dejlige by ….

  #3529714
  Anonym Jens i Svendborg (med havudsigt)

  http://www.123hjemmeside.dk/Rom/1658601 – jeg glemte lige at give jer et tips om en særdeles god og meget omfattende hjemmeside om Rom. Det er en tidligere lærer, som jeg havde i folkeskolen engang i 1960’erne, som har været 20 gange i Rom og ved bare hvad man skal vide om byen. Håber I kan finde fede tips og triks.

  Jens i Svendborg

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account