This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3507183
  Anonym camillabacher

  Kunne du have lyst til at sige noget om hvad der var værd at se, og hvad der var spild af tid?

  Jeg rejser til Rom i fem dage den 23/10 (hvis ikke SAS strejker….)

  #3507186
  Anonym Anonym

  Hej Camilla!
  Det var mig, som begyndte denne her tråd om Rom. Alt det, som jeg nævnte i denne tråd undtagen Circus Maximus var værd at se. Det som jeg syntes var mest interessant, at se var Peterskirken, Forum Romanum, Palatinerhøjen, Colosseum, katakomberne, den store hvide pragtbygning på Capitolhøjen, som er mindesmærke for de ukendte soldater og et krigsmuseum.
  Mvh. Jesper

  #3507187
  Anonym Anonym

  Hej Camilla!
  Alitalia og Sterling flyver henholdvis til Fiumcino og Ciampino ved Rom. Fra Fiumicino til Termini stationen køre et hurtig tog. Her er et link til en side om transport fra Rom´s lufthavne og indtil byen.
  Mvh. Jesper

  #3507178
  Anonym Anonym

  Jeg kom hjem fra en flyrejse til Rom igår aftes. Vi var af sted fra mandag d. 25 september til mandag d. 2 oktober. Mig og min kammerat fik set Peterskirken, Forum Romanum, Palatinerhøjen (derfra kunne vi se ned på Circus Maximus, der kun er et grønt område uden tegn på at det var en væddeløbsbane engang), Colosseum, Paulus Kirken, Cestius-pyramiden ved Rom´s bymur, Callisto katakomber og en del kirker. Den anden sidste dag nemlig i søndags gik vi rundt om Vatikanet fordi VatikanMuseerne havde lukket den dag. Det var en god rejse. Man skal virkelig passe på trafikken i Rom. Vi havde tænkt på at tage til Assisi, men det måtte vi droppe på grund af, at der var så meget at se i Rom.
  Mvh. Jesper

  #3507190
  Anonym none

  Hej Cammilla!
  Her kommer et vigtigt tip: Man skal passe på de små huller i fortovet, som der er nogle steder fordi min kammerat forvred hans angel på vores ferie!!!
  Mvh. Jesper

  #3507209
  Anonym none

  Hej Camilla!
  Billetten til Colosseum gælder også til Palatinerhøjen.
  Mvh. Jesper

  #3507214
  Anonym maja8000

  Trevi fontænen skal også ses især om aftenen. Der er mange mennesker men den er så smuk! Til gengæld er det også værd at se colloseum om aftenen, der er den nemlig oplyst og der er ingen mennesker. Så bare tage metroen og sid og nyd udsigten med en sandwich i hånden.

  Et ekstra godt fif er at tage båden af floden der går gennem rom. Det koster kun 1 euro og det er en rigtig smuk tur!!!!!

  #3507215
  Anonym maja8000

  Så skal man selvfølgelig også væk fra hovedstrøget inde i mitbyen. Der ligger de fedeste second hand vintage butikker, boligbutikker og de billigste og bedste romerske spisesteder 🙂

  En rigtig god udflugt er at gå en tur i trastevere kvarteret og tage turen op af vejen passeggiata del gianicolo om til vatikanstaten. Der findes ikke en smukkere udsigt ud over hele byen end fra den vej. Man kommer til at gå en del op af bakke, men til gengæld er den tur nået af det flottest4e. Vi havnede på den ved et tilfælgde da vi forsøgte at finde indgangen til botanisk have, men den kan klart anbefales!

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account