This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3526007
  Anonym RikkeB

  Hej
  Vi er en familie på 2 voksne og 2 børn (evt. 3 hvis den store på 13 vil med). Vi har besluttet at sælge vores hus og rejse 1 år fra sommeren 2010.
  Vi vil helt sikkert til Filippinerne i ca. 3 mdr, derud over har vi snakket om Borneo og Bali hver i ca. 2 mdr, Australien er vi også meget hooked på vi vil leje en autocamper i ca. 4 mdr og så køre fra nord til syd, nu er vi lidt i tvivl om vi skal droppe australien og så tage Vietnam og Thailand istedet. Vi vil gerne slutte på Maldiverne i en uges tid. Hvad skal vi gøre, er der nogen der har nogle erfaringer ? Hvor dyrt vil det blive hvis vi tager : Filippinerne, australien, borneo, bali og slut maldiverne i forhold til hvis vi “bare” bliver i asien ?
  Hjælp os !!!
  Hilsen RIkke

  #3526010
   Shu Lei Gen

  Vend kortet paa hovedet !!
  Start i Australien med auto- camper i 2 mnd.
  tag nord paa fra Aussiland til indonesien( bl.a Bali), Malaysia ( Borneo),Singapore, evt. hailand Vietnam, og slut evt i Kina med evt Hong Kong som slut..
  Men hvor gamle er jeres yngste boern ?
  Med venlig Hilsen
  Shu Lei Gen

  #3526013
  Anonym Rikke

  Vores yngte vil være næten 5 år på det tidspunkt, den mellemste 8.
  Er det steder d selv har været ? Vil du slet ikke råde os at tage til Filippinerne ? Ved du noget om hvor meget flybilletter vil koste ?

  Venlig hilsen
  Rikke

  #3526097
  Anonym Dorte Henriksen

  Hej Rikke.

  Vi er en familie på 4, der har rejste rundt i Australien i 3 måneder i efteråret 06.
  Det er noget af det bedste vi nogensinde har gjort, men dyrt, må jeg lige tilføje. Tilgengæld får I noget I ikke kan få andre steder. Rigt dyreliv, og utallige af ture som børnene vil elske.
  Vi har inden vi fik børn rejst i Østen, og elskede også det. Thailand er billigt og skønt, det sammen er Bali og Lombok. Samtidig får man god mad.
  Alligevel vil jeg helt klart anbefale Australien, men lad være med at køre i autocamper hele tiden. Australien er et kæmpe land…. Tag nogle flyveture også.
  Flybilletter til Austalien er ca. 12.000 pr. person retur, incl. flere indenrigsflyvninger.
  Det bliver billigere, hvis I flyver til Sydney eller Melbourne.
  God tur =:-))
  Dorte

  #3526101
  Anonym Anonym

  Med hensyn til Thailand, Borneo og Malaysia, og rejse med børn – tjek lige “Backpacking for begyndere”. Køb den eller lån den på biblioteket. En lille fin bog som vil dække en masse af jeres spørgsmål.

  Hilsen Gitte

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account