This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3529617
  Anonym JacobSCH

  Vi er to kammerater der skal et smut til det østlige Afrika bl.a. Vi tænker på Kenya, Tanzania og Uganda, og vi vil jo gerne se så meget som muligt, men vi vil helst undgå at bestille de store pakker hjemmefra.

  Kan det lade sig gøre selv at komme rundt i området på egen hånd, og hvordan gør man det lettest? og kan det lade sig gøre at tage på safari, bestige kilimanjaro osv. hvis ikke man har bestilt det hjemmefra?

  Nogen der har nogle erfaringer?

  #3529622
  Anonym jumme88

  Hejsa. Ja det kan sagtens lade sig gøre at bestille og finde ud af det hele dernede… Har selv lige været i Tanzania tre måneder og ikke alt var planlagt hjemmefra…
  Vi arbejdede som frivillige i en børnehave og derefter fandt vi en lokal rejseguide som arrangerede en kanon god safari i Serengeti, Ngorongoro og Manyara.
  Var det ikke noget at tage en 4 uger som frivillig og arbejde med børn på en dejlig grøn ø i victoriasøen?
  I er velkomne til at kontakte mig på jumme88@hotmail.com hvis I har spørgsmål 😉
  MVH Joan

  #3529623
  Anonym Anonym

  Tak for svaret. Lyder spændende, men vi rejsemakker og jeg kommer lige fra et 1,5 mdr. langt ophold på et hospital i Etiopien (vi er lægestuderende), så vi ville egentlig bare hygge os! Men hvordan kom du rundt dernede? Går der nogenlunde offentlig transport, eller skal man leje en bil eller hvordan!

  #3529629
  Anonym jumme88

  Der er offentlig transport (store busser) mellem de større byer der afgår et par gange om dagen og der er små tætpakkede og meget tætsidende minibusser der kører mellem små byer og rundt i større byer, men de afgår først når bussen er fuld. Der er mange forskellige shuttleservice kompanier hvor man bestiller billetten dagen før eller lign og er så sikker på en plads i en mindre bus der ikke er overfyldt. Det er også muligt at leje biler men altså… det er op til jer hvor gode nerver i har. de kører jo som en brækket arm, men det er ligemeget om det er bil eller bus i vælger. I skal have gode nerver og tungen lige i munden.
  Skal altså lige reklamere lidt for Ukerewe, en dejlig grøn ø i victoriasøen. Hvis I har lyst at komme et sted der ikke er overrendt med turister så er Ukerewe bestemt et besøg værd. Der er uspoleret natur, cykelruter rundt på hele øen, badestrande, kokosplantager, diverse beergarden og ellers fredeligt og roligt. Og en sejltur på victoriasøen er vidunderlig, med mulighed for at møde et par flodheste eller 3…
  MVH Joan

  #3529985
  Anonym Yommi@hotmail.com

  I kenya kører der matatus overalt og selvom de køre som om de flygter fra et eller andet, så vil jeg ikke anbefale at man selv køre i østafrika medmindre man er rimelig kendt dernede.
  Har en email til en rigtig go guide i Kenya, hvis interesseret? Et godt sted der kan anbefales er også castle forest lodge – et sted oppe i regnskoven, hvor man bor i små hytter og kan høre elefanternes kald om natten.
  Jysk rejser har et kontor i Kenya, hvor man også kan booke mange af tingene…Også bjergbestigning. Og så er det rimelig priser.
  Har selv boet i Kenya i nogle år, så skriv hvis der er mere I kunne tænke jer at vide;0)

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account