Dette emne er tomt.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3502730
  Anonym mijazz

  Hej
  Vi er to piger som rejser til thailand og vietnam i fire måneder i starten af 2006.
  Vi ville være glade for at høre gode råd fra andre der har rejst i thailand, især hvis i har et godt forslag til hvordan man skal rejse rundt i landet, både så det er praktisk men også så man møder andre backpackere.
  Det ville også være ra´rt at høre om gode dykker- og surfsteder.
  Håber at høre fra jer,
  hilsen mia

  #3502735
  Anonym Rita

  Thailand og Vietnam er nemme at rejse rundt – både med bus og tog. De seneste år er der også kommet et par lavprisfly selskaber i landene (www.low-cost-airlines.nu).

  Det bliver ikke noget problem at møde andre backpackers – dem er der masser af. Så i skal nok få snakket med masser af andre rejsende fra forskellige lande – bare i viser lidt åbenhed.

  Der er gode dykkersteder på både øst- og vestkysten. Spørg jer frem når i kommer derned, der er ingen grund til at planlægge for meget inden i tager afsted.

  Thailænderne er supervenlige og generelt er Thailand et super backpacker land – hav en god rejse.

  #3502806
  Anonym Marlene

  Hej Mia.

  Som sagt, begge lande er meget nemme at rejse rundt i. I Vietnam er der meget organiserede busser fra nord til syd og omvendt. Du kan købe en billet der tager jer hele vejen, med de stop i vil. Koster 22 – 28 USD. I Thailand er der minibusser alle steder. Det vrimler med turistkontorer der kan hjælpe jer og på mange hoteller sælger de også busbilletter. Det kan ikke være meget nemmere. Der er andre backpackere alle steder, dem kan I ikke undgå at møde.
  Hvis I vil dykke skal I tage til Kog Tao aller Koh Phi PHi, der er nogle af de bedste dykkersteder. Phi PHi er også et mekka for backpackere.

  Mvh Marlene

  #3502993
  Anonym rmk

  Phi phi VAR et mekka for backpackere…sidst jeg var der i julen sidste år var det ikke til at få et sted at bo for under 1000 THB…nu ved jeg selvfølgelig ikke hvordan der ser ud nu…hvis man er i det område skal man tager til ton sai beach mellem rai ley og ao nang (ved Krabi) der kan man bo i små hytter til max 200 THB…det er afslappet altså. Så i starten af jeres tur er det nok en god idé at opsøge de mindre touristede steder og så tage phi phi sidst på turen…men koh Tao er fantastisk hele tiden…med rigtig god dykning.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account