This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3535095
  Anonym Line

  Det er rigtigt at man faktisk skal have dokumentaion for udrejse inden en måned, når man besøger Thailand. Jeg har selv lige været på en lignende tur, hvor jeg havde en billet ud af landet 2 måneder senere – det blev der ikke sagt noget til overhovedet.
  Min plan var bare at købe en flybillet til Cambodia i lufthaven, hvis det blev et problem.
  Hvis jeg var dig ville jeg undersøge hvad en flybillet fra Bangkok til Hanoi koster. Herfra kan du rejse ned gennem Vietnam, sejle ind i Cambodia på Mekong, og derefter rejse gennem Laos. På den måde starter du besøget i Thailand i nord og kan rejse så langt sydpå du vil uden at skulle tilbage til Bangkok flere gange.

  #3535096
  Anonym Thomas

  Har rejst 4 gange i de lande uden malaria-piller. Jeg mener simpelthen ikke, at det er besværet værd, når man hverken kan se eller høre nogen moskitoer. Jeg har rejst med en læge to af gangene. Hun var af samme vurdering. Det her er kun min vurdering. Du skal gøre, hvad du føler dig mest tryg ved. Rabies er fint nok. Der er en del løse hunde i Vietnam og Laos.

  #3535103
   Julie Fruergaard

  Mange tak for jeres svar. Det er en rigtig stor hjælp!

  #3535092
   Julie Fruergaard

  Hej med jer,

  Da jeg drager mod Asien for 2 mdr. fra november 2010 har jeg en del spørgsmål, som jeg håber i vil hjælpe mig med.

  Har set en del på nettet efter de forskellige vaccinationer der skal til, men har svært ved at gennemskue, om alle er “nødvendige”
  Jeg skal rejse i følgende lande:
  – Laos
  – Cambodja
  – Vietnam
  – Thailand

  Som udgangspunkt vil jeg selv sige stivkrampe, hepatitis A+ B samt malariapiller. Men hvad med Japansk hjernebetændelse og hundegalskab?

  Da min hjemrejsedato ikke er helt fastlagt, vil jeg som udgangspunkt ikke bestille min returbillet endnu. Er det nødvendigt at have en returbillet som dokumentation for sin hjemrejsedato eller kan man sagtens rejse rundt uden?

  Min plan er, at jeg flyver til Bangkok og derefter drager mod Laos, Cambodja, Vietnam og til sidst til Thailand. Har ingen idéer om, hvordan rejsen skrues smartest sammen mht. rækkefølgen – nogle idéer?

  Håber nogle kan hjælpe mig lidt på vej 🙂

  Mvh. Julie

  #3535094
  Anonym DanielJohansen

  Jeg har aldrig hørt om nogle der har taget rabies vaccination for de rejsemål. Mange læger vil anbefale japansk hjernehindebetændelse.. Jeg ville konsultere både egen læge og Danske Lægers Vaccinations Service. Min erfaring er, at egne læger vil proppe dig med alt muligt unødvendigt, mens dlvs er noget mere tilbageholdende. Malariapiller har en del bivirkninger og husk, at det er lige så præventivt at undgå myggestik som malariamedicin. Langt de fleste steder man opholder sig som turist, eller backpacker, er malaria ikke særlig udbredt, men konsulter selvfølgelig din læge OG dlvs inden. Dlvs.dk

  En one-way billet koster som udgangspunkt 60-65% af en returbillet, hvorfor det måske vil gøre det lidt dyrere. Ha det i baghovedet, men udover det synes jeg det er en fantastisk idé ikke at bestille noget ud:)

  Mig bekendt er det nødvendigt, at have dokumentation for udrejse indenfor en måned da Thailand ellers kræver du har et visum..men om det bliver håndhævet aner jeg ikke. Har du brug for at være der længere er et 1-dags visa-run nok, så får du 30 dage igen

  #3535221
  Anonym Morten Hammarberg

  Jeg har lige en ting til Japansk hjernebetændelse, jeg skal selv afsted i nov til Thailand og med tog mod Hanoi og Beijing, jeg fik at vide af min læge, som er specialist i vacinationer, han sagde at man kun behøvede mod japansk hjernebetændelse fra april til oktober, så jeg behøvede ikke nogen og den koster 960 kr per stik og du skal ha to hvis det var..

  #3535398
   Julie Fruergaard

  Nå.. Jeg har lige fået min nr. 2 og har først lige læst din besked. Men ellers mange tak for info – der er jo sikkert mange andre der ihvertfald kan bruge den info!

  God tur 🙂

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account