Dette emne er tomt.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3650345
  Anonym Theis, nicklas og carsten

  Heej allesammen.

  Vi er 3 gutter midt 20’erne som skal på en lille rejse her til dec. 15

  nu har vi været rundt og kigge lidt rundt omkring og hørt om mange af jeres spændene ture 😛 vi har dog stadig lige et par spørgsmål tilbage vi håber i kunne hjælpe os med:)

  vi starter i salvador hvor vi skal videre til en festival, hvad der skal ske efterfølgende ved vi ikke endnu men vi har selvfølgelig snakket om at få besøgt lidt forskelligt , som amazonas, chile, peru equador, colombia, jamaica, costa rica , og så evt slutte af i miami, er der nogen her som har erfaringer fra nogle af disse distinationer ang. rejse med bus eller lign gennem landene eller oplevelser vi måske ikke kender til som ikke må undværes 😉 hvis i har vil vi os meget gerne høre mere omkring jeres tur 🙂 vi er til smuk natur, rigt dyreliv, fest og farver og spirituelle oplevelser og selvf ren afslapning 🙂 hvis i har andre gode forslag til en god rejserute vil vi gerne høre lidt mere om den 🙂

  tusind tak for hjælpen. 🙂

  #3650348
  Anonym Mads & Camilla

  Hej i 3,

  Busrejse gennem disse lande burde ikke være noget problem. Hvor langt tid planlægger i at rejse?
  Personligt har vi kun rejst i Costa Rica og Chile og der er en masse ting I ikke må gå glip af. I Chile SKAL i se Torres del Paine og den sydlige del. Noget af det smukkeste natur vi har set! Atacama burde I også kigge på. I Costa Rica er der dyreliv overalt. Det er dog vores erfaring at det er bedst at besøge landet i lavsæsonen, da det er lettere at finde dyr der. Hvis I har råd, så er Corcovado National Park paradis for dem der vil spotte eksotiske dyr.
  Andre steder I burde overveje, kunne være: Pantanal, Iguazu, Påskeøen, Galapagos, Uyuni, Machu Picchu, Quito, Tortuguero NP, Cartagena etc.

  Hvis I har tid(og penge) burde I overveje at rejse fra CR og gennem Mellemamerika til Mexico. Der er rigtig mange ting at se på et lille område, og så er Mexico det fedeste land vi har rejst i indtil videre, som man ikke må gå glip af.

  Håber det hjalp lidt!

  Bedste rejsehilsner,
  Mads & Camilla – http://www.backpackerne.dk/

  #3653612
  Anonym Stella

  Hej med jer
  Peru er et fantastisk land med rigtig mange fede naturoplevelser.
  Det er nemt at komme rundt i landet med bus og distancerne mellem de fede steder er overkommelige. Busser og natbusser er af god kvalitet. Vi har flere gange rejst med Bamba Experience. Det er et godt selskab og gør det meget enkelt at booke busbilletter, hvis I vil gøre det så let som muligt.

  Machu Picchu er selvfølgelig et must – I kan overveje at tage Salkantay trek dertil. Det er et fyskisk hårdt trek, men naturen og omgivelserne er fantastiske.
  Huacachina er en oase midt i sand dunes. Her kan man sandboarde. Det er super fedt og et besøg værd.
  Colca canyon er også meget smukt.
  Lake Titicaca er overvurderet og meget turistet.
  Der er ikke meget at se i Lima, men der er gode muligheder for at paraglide.

  #3653653
  Anonym Mads & Camilla

  Hej I 3,

  Nu har vi også rejst gennem Brasilien, og hold op hvor er det et fantastisk land! I skriver I starter i Salvador, her skal i lige sætte en dag af til at se Pelourinho området, som er det historiske centrum der er på UNESCOs verdensarvliste. Det er utrolig smukt. Og så skal I da forhåbentligt til Rio de Janeiro? Hvis ikke I har planlagt det, så bliver I nødt til at presse den ind. Byen er en af de smukkest placerede byer i verden, og har rigtig mange gode udsigtspunkter. I bør også overveje at tage til Iguazú vandfaldende, hvis i har tid. Det er et af verdens 7 naturvidundere og er så kæmpe stort og flot!
  Et godt sted at opleve dyreliv i Brasilien er ved Santa Clara i Pantanal. Det ligger sydvest ved grænsen til Bolivia og giver jer en god mulighed for at rejse den vej over til den vestlige del af Sydamerika. I den nordlige del kan det godt blive besværligt fordi det hele stort set er Amazonas, hvor der ikke går nogle veje. Busserne i Brasilien er i top stand, så der skal i ikke frygte at blive køresyge 😉

  Håber I fik lidt inspiration til hvad i skal se, og rigtig god tur!

  Mads & Camilla – http://www.backpackerne.dk/

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account