This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3506083
  Anonym none

  Er der nogen her inde, som kender til russiske og evt. hviderussiske turistarrangører på internettet, som man kan regne med?
  Mvh. Jesper

  #3506093
  Anonym Philip

  Hmmm – Hviderusland ser faktisk ud til at være spændende. Jeg tjekkede et par hjemmesider efter at have set dit indlæg :-)..

  http://www.belintourist.by/travel_en.phtml?topic=reserves

  http://www.mfa.gov.by/eng/index.php?d=belarus&id=37

  http://www.belarustourism.by/en/

  #3506102
  Anonym none

  Hej Philip og andre!
  Det var dette her, som jeg spurgte om

  “Er der nogen her inde, som kender til russiske og evt. hviderussiske turistarrangører på internettet, som man kan regne med?”

  Mvh. Jesper

  #3506107
  Anonym roadtour

  Hej Jesper,

  Jeg er ved at lede efter deltagere til en kør-selv-tur i Rusland. Jeg har skrevet en hverve/annoncetekst, som jeg da vil sende dig. Vil det mon være noget for dig?

  Her er et project, hvor du kan kombinere din “intelektuelle” sommerferie med lidt vildmarksliv og krobal ved at tage med på følgende roadmovieinspirerende explorertrip:

   
   
       M I D N A T S S O L    I    E X-U S S R
   
    
   
  SPEJDERTUR TIL RUSLAND
  Jeep-togt i russisk Karelien. Easy trucking til Hvidehavet. Ad hullede veje til storslået natur. Pakke en 4x4vogn og afsted til Polarcirklen, på den russiske side af grænsen, til august.

  REJSE MED DE REJSENDE
  Vi skal tage på landevejen og holde ind på de ydmygste steder med voksdug på bordene; leve os ind i trafikkens rytme med dagens ret og kaffe så tynd som te; bo på herberger og pligtskyldigt gå til lørdagsbal; træffe folk i alt fra arbejdstøj til Saturday-night-dress.

  HVEM ER VI?
  Jeg er maskinsmed og kunstner i 40’erne; – http://www.repose.dk – har gode erfaringer fra tidligere rejser i Rusland, men mangler en hyggelig og filosofisk co-driver. Der er også plads til en fotograf og en journalist samt udstyr og telte i vores mobile tænketank.

  RUSSISK SKANDINAVIEN
  I stedet for den klassiske tur til Nordkap ad E6, tager vi ruten via Skt.Petersburg og følger hovedvej 18 nordpå langs Lagoda-søen – Europas største – med afstikkere og stop for wild-camping, klostre, museer, Belomorkanalen og Solovike-fangeøen. Myggenæt, fiskestang, lejrbål – tilladt i Rusland.

  MIDNATSSOL
  Jeg  forestiller mig, det kunne være interessant at lave en film om eventyret ved at begive sig frem i ukendt land, en lille måneds tid, og se hvad vi vil opleve / kan tage med hjem. Måske vil vi finde ro til at komme i tanker om ting, vi til daglig herhjemme er for stressede til at beskæftige os ordentligt med?

  TANKER PÅ FARTEN
  Vi søger tryghed og mening med livet, men hver gang vi nærmer os et fast ståsted, haster vi ofte videre. Der er potentiale i det åbne og usikre; i den stadige søgen for at komme videre. Her kommer vores rejseform som en belejlig mobil ramme for at finde alle svarene i os selv.

  HVORNÅR?
  Hvis det lyder interessant, kontakt da venligst undertegnede hurtigst muligt, idet der endnu er mange forberedelser. Først “kalenderpuslespillet”: Hvornår har vi tid? Herefter skal der søges visa. Imens kan vi indpasse opbevaringsbokse i vognen og måske bygge et fototårn på taget? .

                                                                              amka_dk@yahoo.dk      Anders     50 94 19 68
   

  #3506115
  Anonym Jeppe

  Prøv at kontakte http://www.altrejser.dk/ – det er et stabilt russisk rejsebureau i DK.

  Måske kan de hjælpe dig..

  #3506119
  Anonym none

  Hej Jeppe!
  Det er først og fremmest pålidelige hviderussiske udbydere af ferieophold (specielt bondegårdsferier) i Hviderusland (Belarus), at jeg søger. Ellers tak for hjælpen Jeppe og I andre.
  Mvh. Jesper

  #3512266
  Anonym Søren

  Hej Jesper,
  Det er svært at finde nogen som du kan regne med 100%, de fleste som har med Rusland og tidligere sovjetunionen svinger meget.
  Det er helt normalt at man får en pris når man skal afsted og en anden når man kommer frem. Eller at det pludselig bliver dyrere… Mærkeligt nok aldrig billigere.
  I Danmark er der 2 turist bureauer som ved noget om Rusland fordi den ene er Russer og den anden Lithauer.
  http://www.danhil.com og http://www.altrejser.dk
  Jeg kender begge og har rejst en del med Danhil, de har visa til en billig penge og kan stort set arrangerer over hele Rusland og SNG landende. Dog er de nogen gange lidt tunge at arbejde med og få noget konkret ud af. Men jeg har altid fået den service som jeg har betalt for.
  Mvh. Søren

  #3512284
  Anonym Anonym

  Hej Søren!
  Tak for dit svar. Hvor finder jeg oplysninger om SNG landene der iblandt Hviderusland på de hjemmesider, som du henviser mig til?
  Mvh. Jesper

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account