Dette emne er tomt.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3547688
  Anonym dellevejle

  Hej i dejlige og erfarne backpackere!

  Så har mig rejsepartner og jeg endelig fået planlagt vores rute, til vore rundrejse i SØ asien og ønsker at høre jeres mening, om den er acceptabel eller et no go; Starter i Thailand (Nord) –> Laos — Vietnam –> Cambodja –> Thailand (Syd) –> Malaysia –> Singapore –> Bali –> Fillipnierne.

  Er der evt. nogle lande, som I ville tilføje eller undvære? Og hvad synes i om rækkefølgen? Og sidst men ikke mindst, er der nogle lande der har nogle specielle visumregler?

  Tak på Forhånd

  #3547691
  Anonym Anonym

  Hej

  Mega fed rute først og fremmest.

  For at kunne sige om ruten er acceptabel eller et no go, så kræver det, at vi ved, hvornår I skal afsted, og hvor lang tid. Umiddelbart ville jeg sige 5-6 måneder på sådan en rute. Derudover skal I nok have undersøgt, hvornår monsunen rammer de enkelte lande. Det bliver svært at ramme Indonesien og Fillippinerne, uden at I får monsun et af stederne. Hvis det var mig, ville jeg springe over Fillippinerne eller Indonesien i denne omgang.

  I kan se alle visumreglerne på udenrigsministeriets hjemmeside. Umiddelbart er det kun Vietnam, hvor I skal søge til på forhånd. Der er lidt uklarhed om visumreglerne til Thailand pt, så der bør I nok kontakte ambassaden. Ved de øvrige lande kan visum opnås ved ankomst.

  #3547692
  Anonym Magnus

  Jeg er enig med ovenstående om, at 5-6 mdr ville passe godt til din rejseplan. Visumregler kan du læse om på de enkelte ambassaders hjemmesider. Tidligere har man fået 14 dage ved indrejse i Thailand over land, men det kan have ændret sig. Den thailandske ambassade i Phnom Penh er notorisk dårlig – langsom visumbehandling, lange ventetider og bestikkelse hvis du vil vente mindre. Få evt et thailandsk visum til den sidste del af jeres rejse i Thailand på en ambassade i Laos eller Vietnam.

  God rejse!

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account