This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3524528
  Anonym Anonym

  Hejsa! Jeg skal rejse i alt 5½ måned.. 4 måneder i mellemamerika og halvanden måned i Californien..

  Jeg skal bruge en backpackerrygsæk.. men hvilken en skal jeg vælge? Har læst mig lidt frem til at mærket Haglöfs skulle være rigtig godt..?? Så vidt jeg kan forstå er den de hedder sec afløseren til den der hedder shosho.. Jeg kan få en sec til ca 1300 kr i ny tilstand, men har set en shosho der har været brugt i 3 måneder til 900 på den blå avis.. Hvad synes I jeg skal vælge?

  Jeg har også set en brugt McKinley til 300, men er lidt betænkelig ved den meget billige pris.. Nogen der har erfaringer med disse mærker, som kan fraråde/anbefale disse, eller måske nogle helt andre..? Jeg vil gerne have god kvalitet, men har heller ikke lyst til at betale en milliard..

  Hilsen Louise

  #3524537
  Anonym Louise

  Jeg skal til El Salvador og Guatemala.. Men det er først til august. Jeg rejser med organisationen Global Contact for at lave frivilligt arbejde =)

  #3524538
  Anonym jensenlisbeth

  Jeg har selv en Sec Q 65L der kan udvides til 75L, og kan varmt anbefale dem. Den model jeg har, har “kuffertåbning” i fronten. Det gør at man ikke skal have alt ud af tasken for at få det op der ligger i midten… Rigtig smart løsning! De fleste af Sec-modellerne er behandlet på en måde så de kan tåle regn (dog ikke i stride strømme) uden at indholdet bliver vådt.

  #3524533
  Anonym Daniel Madsen

  Dette er et nok det mest stillede spørsmål.. :o)

  Jeg har købt en 70L hos Stadium til 799,-

  Den er jeg meget glad for….

  http://www.stadium.dk/

  #3524536
  Anonym kresen

  hey louise, tænkte på hvor skal du hen i mellemamerika?? jeg tager selv afsted lige om snart, og skal være der nede i 6 måneder+ (hvis pengen er til det)

  #3524546
  Anonym Louise

  Hehe, det er altid rart at vide 😉 Min veninde skal måske også med, og vi havde faktisk talt om at tage et smut til Honduras på weekendtur, men aner self ikke hvor eller hvornår.. =) Men godt at vide, vi ikke er de eneste danskere i området!

  #3524547
  Anonym Shyn

  Hej skal selv 2½ måned til Asien, jeg har selv lige invisteret i en Osprey Waypoint 80L Backpack. Bestilte den fra USA til ca. 1500, men blev snuppet i tolden så kom til at betale den danske pris på ca. 1900.
  Den er rummelig, konfortabel, har daypack, og flere forskellige bæremetoder. Selve mærket Osprey har også rigtigt godt ry, ligesom fx. Gregory, og mener også den har mange års garanti 🙂

  #3524543
  Anonym kresten

  tror jeg befinder mig i honduras det meste af min tid der nede… så hvis du kommer forbi bay island så er der en dansker:D

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account