This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3505595
  Anonym Sussie

  Hej 🙂 Jeg mangler lige lidt info/råd om Sabah.. Hvordan er leve omkostningerne i forhold til resten af “Malaysia”..!? Er det sikkert at rejse rundt i bus eller er fly bedre.. Når man rejse alene som pige!? Er der nogle byer som man nok skal holde sig fra..!? Tak for hjælpen 🙂

  #3505613
  Anonym Anonym

  Hej Sussie

  Jeg var i Sabah for 6 år siden, så jeg kan ikke sige noget om den aktuelle sikkerhed. Men jeg havde absolut ingen problemer.
  Alle siger, at det er meget dyrere end fastlandet. Men faktum er, at der ikke er meget forskel – i hvert fald ikke på “rock-bottom”-priser, som var det jeg kiggede på. Det er muligt at luxus er meget dyrere derude.

  Hvis du skulle få muligheden for at komme til Sarawak, så kan jeg på det varmeste anbefale Bario. Bo hos Douglas og få Wilson til at tage dig med på tur i junglen, hvor I laver fælder, går på jagt mm.

  I sabah er øerne ud for KK fantastiske. Vi var på Sapi, men den er nok meget udviklet nu.
  Dykning på Sipadan er et must, hvis du er dykker. Det er dyrt men pengene værd!

  Rigtig god tur. Du kan godt begynde at glæde dig.
  Vh. Raslyng

  #3505689
  Anonym Anonym

  Hej..
  Jeg sidder i kk nu og har været her i en uges tid. Da jeg ikke har været her så længe kan jeg dårligt sige noget om priserne ud over KK. Et måltid på de lokale spisesteder ligger til omkring 20 kr inc drikkevare. Taxa, omkring 4 km. koster 20 kr. (for hele taxaen). Overnatning på hostels ligger mellem 100 og 200 for et dobbeltvær. Flybillet KK-semporna (for at komme til sipadan og mabul) med malaysia air 230 kr. hver vej. Sipadan er som der tidligere er sagt , et must hvis du er dykker. Semporna by har ikke meget og byde på i sig selv men der ligger et super hyggeligt hotel/hostel “Dragon in”, hvor et værelse koster 130 kr pr. nat. Det er ganske sikkert og rejse her, føler jeg da.. Folk er utrolig gæstfrie.. Mvh Mette

  #3505706
  Anonym Zingenberg

  Vi er paa Borneo nu,i sandakan, og med hensyn til at bevaege sig rundt som alenepige, er dette her ikke stedet, selvom jeg gaar og klynger mig til min kaerestes arm, bliver jeg stadig aedt med oejnene af de lokale, ogsaa selvom jeg er i lange bukser og t-shirt…ikke noget med stropbluser og nederdel her.Gjorde det i ca 1 time, saa var det slut.
  Vi har vaeret i Kota Kinabalu og der var ingen problemer. Men Sandakan er ud over det heller ikke noget sted at tager hen, med mindre du straks skal videre igen. Vi skal vaere her i to dage, og her er absolut intet at lave, ud over Sepilok Orang Utan Center, hvilket er meget fedt, men hurtigt overstaaet. Men hvis du skal gennem her saa er May Fair Hotel godt, det er billigt, 50 RM pr nat, i dobbeltvaerelse selvfoelgelig, der er dvd afspiller og alle de film du ku taenke dig, og flere engelske kanaler. Her er rent og paent, eget bad og toilet. Ejeren er en kineser i undertroeje med meget langt haar under armene, men det skal man bare apstraherer fra. Det staar ogsaa i LP. Saa er der god morgenmad paa Hawaii restaurant, 10 RM for american breakfast. Det er udemaerket!

  Vi har valgt at flyve rundt, fordi det er saa billigt. Vi har endnu ikke proevet de lokale transportmidler. En flybillet fra Kota Kinabalu til Sandakan, koster 215 kr med Malaysian airlines one way. En busbillet,(6-8 timer, alt efter vejr og held) koster omkring 80 kr, saa jeg syntes ikke at andet kan betale sig, med mindre man er jungle-landevejs-fladt daek-typen selvfoelgelig! :0)

  Haaber du faar en god tur!

  Hilsen
  Carina

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account