This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3544680
  Anonym Pede123

  Hej,
  vi er to unge fyre, der er på vores første backpackrejse. Vi sidder pt. i Montevideo, men om en måned kommer vi til bolivia, og skal selvfølgelig på nogle treks/ture.
  Men hvordan foregår det? køber man bare en fly/bus billet til Rurrenabaque og findet et selskab når man kommer frem? Skal man have bestilt noget hostel i forvejen, eller hvordan?

  Og angående Salar de Uyuni; hvordan er det bedst? Bestiller man en tur og kører rundt i jeep i 3 dage?

  Og hvis der er nogle, der har tips om et trek til Machu Picchu, er det også meget velkomment!

  Vi er nybegyndere, så enhver hjælp er værdsat! 🙂

  #3544681
  Anonym Claus

  Bus til Rurrenrubaque kan sagtens lade sig gøre, men det tager altså noget tid 16 t op og ned. De fleste flyver, derfor behøver I ikke også gøre det, men den mulighed har I også.

  I La Paz er der rejseburauer, som kan ordne det hele for jer, men I kan også bare tage chancen og selv tage kontakt med bureauer i Rurrenabaque.

  I Salar findes der et hav af bureauer til at køre jer rundt i ørkenen.

  Et sted at starte mht Machu Piccu er Cuzco.

  Det lyder måske som indlysende svar, men når I kommer til La Paz, Cuzco så shop rundt, og spørg andre turister, hvad deres erfaringer er. Brug også nettet, lonelyplanet.com/thornthree.

  mvh
  Claus

  #3544702
  Anonym lauridsen_lars@hotmail.com

  Hej Drenge.
  Alle tre steder i skal besöge sidder lige skabet,mega oplevelser i for jer drenge.Det kommer helt af sig selv , når i når frem,möder i mange back packer der laver det samme som jer,ikke noget med at book för i kommer frem,step by step,jeg kan anbefalde at i flyver til Amazona,fra La paz,husker ikke lige navn på byen men ja når i kommer frem booker i en jeep,jeg husker det mere en tre dage,men ja book en jep,se om i kan finde et par stykker så i kommer op på fire personer billiger,machu pitccu kan anbefalde jer det trek hvor i cykler og trekker super fedt husk ikke book noget för i kommer frem penge at spare,tag det som det kommer,husk dem i möder på jers rejse har en masse info,hvis de da ikke har feste og taget for meget coke,dem möder man jo også,ha ha,bolivia er the wilde west boys en oplevlese man aldrig glemmer,husk surce,et godt sted for nogen dage.lars

  #3544705
  Anonym Troubadouren

  Start “Salar de Uyuni” i Tupiza og slut den i Uyuni. Tupiza er en langt hyggeligere by. Og undersøg også mulighederne for at komme ud af Uyuni efter turen. Man kan virkelig blivet fanget, fordi der er så få busser mod La Paz. Og byen er voldsom trist. Private biler/taxaer må i hovedreglen ikke køre på vejene mod La Paz.

  Turen tager 3-4 dage og koster 150-200 dollars. Glæd jer. Det er en fantastisk oplevelse!

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account