This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3515716
  Anonym Anonym

  Hej Mikkel,

  Det lyder ikke dårligt med små to måneder i Asien.
  Jeg været i Vietnam, Thailand og Cambodia for to år siden, og planlægger nu en tur derud igen, hvor jeg også skal besøge Laos.

  Ud fra dine interesser, vil jeg først og fremmest foreslå dig at besøge de Thailandske øer; Koh Phangan (full moon party) og Koh Tao (dykning). Ligledes kan øen Koh Chang anbefales. Thailand egner sig nok mest til afslapning og badning. Naturen skal du derimod nok til Laos og Vietnam for at finde. I Nordvietnam ligger der en lille bjergby, der hedder Sapa, hvorfra du kan komme på nogle fantastiske vandreture, hvilket varmt kan anbefales. Ligeledes må du ikke snyde dig selv for at se Halong Bay, ligeledes i Nordvietnam. Her kan du med skib sejle rundt blandt tusindevis af små øer.

  Du bliver bestemt også nødt til at besøge Cambodia. Især hovedstaden Phom Phen og Angkor Wat ved Siem Reap er et must.

  Det var blot et lille input. I forhold til din tidsplan er det måske en smule presset, hvis du ønsker at se alle fire lande. Jeg ville nok personligt vælge Thailand fra, medmindre du trænger til lidt afslapning og dykning.

  #3515698
  Anonym VonE

  Hejsa,

  d. 1/10-07 ankommer jeg til Singapore efter et laengere ophold i New Zealand og Australien (er i Australien nu) og flyver igen fra Singapore d. 22/11-07 hjem til Danmark. Mit spoergsmaal er; hva skal jeg lave indtil da. Haha.

  Det kan selvfoelgelig vaere svaert at svare paa, men jeg kan goere det lidt nemmere. Jeg vil gerne opleve Thailand og Vietnam og muligvis ogsaa Cambodja og Laos.

  Jeg er dog lidt i tvivl om hvorvidt det bliver for meget ogsaa at indrage de sidste to lande af hensyn til tid – jeg kan godt lide at have rigeligt med tid! Maa indroemme at min viden om de naevnte lande er meget lille, koeber snart en lonelyplanet saa jeg ikke er helt saa lost.

  Mine interesser er fiskeri, dykning/snorkelling, trekking i fantastisk natur, spaendene dyr og mod enden af turen nok ogsaa en smule sol & strand!

  Jeg forventer ikke at i planlaegger rejsen for mig, er bare ude efter lidt info/raad der kan hjaelpe mig i den rigtige retning, mht. rute, vejr, steder der skal besoeges, rejsemetode osv… Alt der kan vaere med til at goere rejsen til en fantastisk oplevelse!

  Paa forhaand mange tak, til enhver der bidrager!

  Mvh Mikkel

  #3515820
  Anonym Anonym

  Svaret er helt enkelt: Malaysia!!

  Landet har det hele og så ligger det klods op og ned ad Singapore. Prisniveauet er perfekt billigt, maden himmelsk, befolkningen rar, dejlig natur, alverdens vilde dyr som krokodiller, elefanter, tigere, geparder, hajer, orangutanger, skildpadder osv….

  Sol og strand:
  Pulau Perhentian!!

  Dykning/snorkling:
  Pulau Semporna og Sípidan på Borneo-delen af Malaysia + Pulau Perhentian

  Trekking, bjergbestigning, flodsejlads:
  Taman Negara, Endau, Mount Kinabalu ca 5km høj, eller Penang Hill som er en kortere tur ca 800 meter høj – men hyggelig tur gennem junglen.

  Kultur og Historie:
  Melaka og Penang… Penang er et must i det hele taget – helt speciel atmosfære!!

  Du kan jo Google nogle af navnene og se om det skulle have interesse…. At vælge Malaysia er billigere og meget nemmere end at fræse overfladisk gennem Sydøstasiens øvrige lande… Kvalitet frem for kvantitet 😉

  Jeg er sikker på du ikke vil fortryde 🙂

  Man kan sagtens bruge mere end 1 måned bare i Malaysia 🙂

  #3516047
  Anonym VonE

  Tak for svarene!

  I oejeblikket haelder jeg mest imod Vietnam og Malaysia, er dog lidt betaenkelig over om det er for taet paa regntiden i malaysia (input anyone?).
  Ville nok starte i Malaysia, altsaa vaere der i okt. og saa tage videre til Vietnam i slutningen af okt-starten af nov. Nogen forslag til om jeg skal starte i nord eller syd vietnam mht. vejret?

  Hvordan er situationen mht. visum?

  #3516496
  Anonym svend

  hejsa.

  kan give dig en masse gode råd omkring vietnam og cambodia, kom selv hjem i slutningen af december sidste år, og kan helt klart anbefale disse 2 lande.
  ved ikke om du kan bruge det men du kan læse om vores tur på http://www.travellog.dk/rikkeogsvend
  send mig evt en mail på svend@rikkeogsvend.dk sa kan jeg sende dig det info vi har omkring de steder vi har været.

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account