This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3534802
  Anonym veritasgast@manntron.com

  Vil du være gast/mandskab: Kontakt veritasgast@manntron.com for mere

  Information om 2010 turen til Asien:

  Båden er en 50 fod (14,9352 meter) Bavaria med 3 dobbelt kahytter og 2 køje kahytter. 3 toiletter med bad, salon og kabys. Båden er udstyret med alt sikkerhed- og navigationsudstyr (Radar, GpS, Ekkolod, Auto-pilot, redningsflåde, gummibåd med motor, m.v.) og er en meget sikker og automatisk båd. (Basis udstyrsliste nederst på siden)

  På turen gennem Middelhavet, Caribien og Stillehavet og frem til destinationen vil der også være mulighed for at dykke og fiske. Undervejs vil båden besøge mange forskellige større og mindre havne, hvor der vil være mulighed for egne ekskursioner i land, såfremt forholdene tillader det. Det kan ikke siges nøjagtigt på forhånd hvilke lande og steder båden besøger, men det vil være en del af oplevelsen på turen at søge havn så ofte som muligt og under særlige omstændigheder. Der vil også være mange nat-sejladser. Undervejs vil der blive mulighed for stjernekig med stjernekikkert, opleve særlige månesyn og solop- og nedgange.

  Sejladsen tager ca. 7-8 mdr. Sejladsen starter fra Split, kroatien omkring 20. oktober 2010. Forud for turen vil gasterne/alle ombord gennemgå et kursus i at opholde sig fysisk og psykisk på en båd i længere tid. Båden sejler fortrinsvis ved sejl men kan også tilbagelægge den planlagte daglige distance på motor. Båden er af fortrinsvis glasfiber, en TMD 22, 78 HK Volvo Penta og meget veludstyret. Blandt sikkerhedsudstyret er en kraftig gummibåd med påhængsmotor.

  På turen vil vi bestræbe os på at der bliver taget hensyn til alles behov så vidt muligt og at der også tages hensyn til at der er behov at være privat. Når omstændighederne tillader det så vil der også være mulighed for at forlade båden og bevæge sig over land for igen at mødes et andet sted på turen.

  Sejlplan:

  “VERITAS” Bavaria 50 fod.

  Vi sejler jorden rundt det næste års tid og i den forbindelse mangler vi gaster (befarne og fuldbefarne), der vil med ud og opleve det blå hav, øerne og de store vidder.”

  ”Togt 1: Ultimo okt. 2010: Veritas afrejse Split/Kroatien ud i middelhavet.

  Togt 2: Ultimo nov 2010: Herefter ud af Middelhavet mod Gran Canaria/Cap Verde og Atlanten/Barbados, Caribien.

  Togt 3: Midt dec. 2010: Rundt i Caribien i 4-6 uger.

  Togt 4: Primo. feb 2011: Igennem Panama ud i Stillehavet til Galapagos/Marquesas/Tahiti/BoraBora og Fijii m.fl. mod Torres strædet/Australien.

  Togt 5: Midt maj 2011: Torres strædet/Papua New Guinea m.m. mod Siam bugten udfor Thailand, Cambodia og Vietnam.”

  Vi afholder øvelses sejladser 2 gange ugentligt i vores Albin Vega 28 som ligger i Brøndby havn. Vi deles om udgifterne som er ca. 20 kr, pr. gang.

  #3536986
  Anonym martin petersen

  hej jeg heder martin og er 25 år, kunne godt tænke mig og høre mere om af komme med som gast.
  med priser, og hvordan man kan komme med.

  min email : martinpetersen@jubii.dk

  tlf 28255794

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account