Dette emne er tomt.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3542544
  Anonym Madspede

  Hej alle

  En kammerat og jeg forventer at tage fem uger til Nairobi til september og lave frivilligt arbejde. De sidste par uger er jeg desværre stødt på flere historier om uroligheder og kidnapninger i Kenya.

  Er der nogen som har været i Nairobi el. blot Kenya for nyligt som kan fortælle om deres oplevelse af sikkerheden? Skal vi være bange for overhovedet at tage afsted?

  På forhånd tak

  Mads

  #3542575
  Anonym lpk

  Kære Mads,

  det er et svært spørgsmål at svare på – for jeg vil tro alle steder i verden er ‘usikre’ hvis du har hovedet oppe i rø***, hvis du derimod tænker dig om og passer på, kan du klare dig igennem selv det mest ‘usikre’ område.

  Well, det er snart et halvt år siden jeg rejste rundt alene i Nairobi – jeg er i live (det viste sig at være et højt tag i Panama jeg skulle være bange for) og ja, vil bestemt opfordre dig til ikke at være bekymret – men påpasselig 😉

  men øhm jeg har skrevet et indlæg i min rejseblog om byen – så hvis du vil fornemme lidt ‘steming’ er du velkommen til at læse med:

  Nairobbery!

  #3542616
  Anonym Anonym

  Hej Mads,

  Jeg er ejer af firmaet Save A Heart – By Committing Yours som er en 100% dansk ejet virksomhed, der specialiserer sig indenfor frivilligt arbejde og praktikpladser i udlandet.

  Jeg har selv lige været i Kenya for at besøge alle vores projekter, som er lokaliseret omkring Nairobi, og du har intet at være nervøs for. Nairobi er en pulserende by, du skal helt sikkert tage dine forholdsregler og være vågen når du går på gaden, men det skal du i alle udviklingslande og specielt i Afrika.

  Du kan læser mere om gode tips og vejledning på vores hjemmeside: http://www.saveaheart.dk/

  Vores tips omfatter;
  – I lufthavnen
  – I offentligheden
  – Transport
  – Om natten
  – Stoffer og alkohol
  – I weekenden
  – Penge og kreditkort
  – Pas og Visum
  – Forsikring
  – Donationer
  – Kulturchok

  Hvis i endnu ikke ved, hvor i skal lave frivilligt arbejde, kan du samtidig tjekke vores projekter ud eller kontakte mig pr. E-mail: info@saveaheart.dk.

  Jeg vil meget gerne hjælpe jer med at finde et godt projekt som sikkerhedsmæssigt er i orden og samtidig kan jeg oplyse at vi har nogle af Danmmarks billigste priser (hvis ikke de billigste).

  Hvis jeg ikke hører mere fra dig, ønsker jeg jer en fantastisk tur og alt held og lykke med det frivillige arbejde.

  Med venlig hilsen
  Sanne Larsson
  CEO and Founder

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account