This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3534049
  Anonym TanjaS

  Hej.
  Jeg skal en tur til Sabah på Borneo her til juli med min veninde. Vi vil rigtig gerne dykke ved Sipadan og de omkringliggende øer men vi er lidt usikre på om det er sikkert nok? På um.dk skriver de at der i starten af året blev varslet om ny terrorrisiko men er der noget om snakken?
  Det ville være rart at høre fra nogen der har været dernede i løbet af de sidste par måneder. Hvordan er stemningen omkring at være turist i det område?
  Vi har også vervejet Lankayan men er det meget bedre på Sipadan?

  Samtidig kunne det også være rart med nogle gode tips til hvem man skal dykke med for det er jo ikke ligefrem billigt.

  Hilsen Tanja.

  #3534052
  Anonym Cordua

  Hej Tanja.

  Jeg rejste rundt på Borneo i 2009 og hverken så eller hørte om nogen uroligheder. Jeg rejste rundt med offentlig transport og kom både til turist steder og steder hvor det bestemt ikke er normalt at se turister.

  Jeg dykkede en hel del på Sipadan og kan varmt anbefale det. DDet er en af de bedste steder i verden og kan nemt måle sig med eks. Maldiverne.
  Ligemeget hvem i vælger at dykke med er det rimeligt vigtigt at i booker i forvejen da al dykning på Sipadan er reguleret af staten og de enkelte dykker butikker skal søge om tilladelser og melde alle dykkeres ankomst.
  Jeg dykkede selv med http://www.sipadanscuba.com og var meget glad for den proffesionalsme de havde, noget som man bestemt ikke ser hos alledykker forretningerne i området.
  Hvis i er til lidt mere Backpakker-fest stemning så tag med http://www.scuba-junkie.com/ de er også behjælplige med at finde et meget billigt meget basic men meget hyggeligt lille sted at bo på øen Mabul, som er halvvesj mellem Semporne og Sipadan.

  Og husk lige en uforglemmelig tur ind over midten af Sabah til eks Danum Valley (http://www.borneorainforestlodge.com/) eller en klatretur på Mt. Kinabalu (http://www.borneorainforestlodge.com/)

  Go tur!

  Jesper

  #3534061
  Anonym Rikke&Kasper

  Min kæreste og jeg skal ligesom jer til Borneo i julimåned. Vi har ingen betænkeligheder med at rejse 🙂 Vi skal på en arrangeret tur, der hedder Wildlife Safari Tour, rejse lidt rundt og have dykket en masse – det er i hvert fald planen indtil videre 🙂

  God tur!

  #3534608
  Anonym Karinas

  Hej,
  Hvor lang tid vil I mene, at man skal have for at opleve Borneo, hvis man gerne vil både dykke og opleve junglen? Er tre uger nok?
  Bedste hilsner
  Karina

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account