Dette emne er tomt.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3502505
  Anonym Vange

  Jeg overvejer en 8 dages tur til skotland som supplement til sommerferien. Jeg har været inde på easyways.co.uk, som arrangerer/hjælper med vandreture i skotland. Er der nogen der kender til dette firma? Jeg tror prisen ligger på 3000 +/-. Er dette rimeligt? Det er uden guide og på helt egen hånd, uden mad. De har klaret reservationerne så vidt jeg ved..(?)

  Og da jeg er firsttimer, skal der jo investeres i fodtøj og rygsæk. Kan man godt nøjes med et par rigtig gode løbesko? jeg har været på mange storbyferier, hvor gaderne er vandret tyndt i dem mange timer hver dag uden problemer. Er det så vigtig med vandrestøvler/sko?

  #3502506
   Den Rejselystne

  Hejsa!

  Skotland er et vidunderligt land. Dog har jeg ikke været på vandretur dér. Men prøv at læse min beretning (andet sted på hjemme siden), der hedder “5 uger i Storbritannien og Irland” – her vil du kunne læse om en anden form for opdagelsesrejse, som jeg klart kan anbefale – rundrejse i bus med ophold og overnatning undervejs.
  Det lyder måske hårdt at skulle sidde i en bus og opleve landet, men jeg var virkelig glad for mine 3 dage, som bød på alt det, som hører Skotland til!

  Tjek i øvrigt link til rejseselskabet: http://www.haggisadventures.com og http://www.macbackpackers.com

  Mange hilsner og god rejse

  Den Rejselystne alias Rasmus Pedersen

  #3502770
  Anonym hehe

  julemanden

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account