This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3632278
  Anonym karinakvist

  hej alle

  jeg planlægger en tur til ankot wat i cambodia og vil gerne slutte turen af ved en smuk bounty strand.. er der nogen der ved hvordan strandende i cambodia er ? eller om der i nogen af de nærliggende lande er smukke strande..
  mit helbred er ikke så godt så jeg kommer ikke til at rejse særlig meget, så det skulle gerne være den absolut smukkeste strand uden for mange turister og gerne med gode forbindelser til cambodia.. ikke alt for mange forskellige transportmidler for at komme der til fra cambodia pga mit helbred..
  hvordan er phu quoc i vietman og er det nemt at komme der til, eller er det bedre med en strand i thailand? er der stadig smukke strande i thailand der ikke er overrandt af turister?
  håber der er nogen der har et godt forslag til en smuk strand.. ville gerne have været på maldiverne men der kræves for meget forskellig transport fra cambodia og er desuden mega dyrt..
  alle forslag er velkommen;-)
  på forhånd tak

  karina

  #3632281
  Anonym dinoe

  Det er altid en god ide, at sørge de lokale! De plejer at være rigtig søde til at hjælpe. Vi har med en båd ud til en dejlig strand fra Shianukville i Cambodia, men det var med en lille båd, det ved jeg ikke om du har mulighed for.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account