Dette emne er tomt.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3547470
  Anonym Nikolaj_taz

  Hej Alle på Backpacker Planet. =)

  Jeg skal i 2015 til August, finde en rejse til Nepal, og gerne en rejsekammerat, som skal samme vej.
  Jeg ønsker først og fremmest, at se kultur. Derefter kunne jeg godt tænke mig frivilligt arbejde, gerne som en slags pædagogmedhjælper for børn.

  Jeg kunne godt tænke mig at høre, om jeres erfaringer omkring, hvad der kunne være billigst, og hvad der er bedst.

  #3547473
  Anonym Anonym

  Hej
  Inden du begiver dig alt for langt ind i dine planer, vil jeg lige høre om du er opmærksom på, at juli og august er de suverænt mest regnfulde måneder under monsunen (delvist maj, juni, juli, august og delvist september)?

  VH
  Lisbeth

  #3547474
  Anonym Hovgaard

  Hej Nikolaj.

  Jeg er lige kommet hjem fra min 3. backpackertur til Nepal (været der sammenlagt i 4 ½ mdr) – og bør derfor kunne hjælpe dig 🙂
  Det billigste er kun at finde flybillet til Nepal – og ellers arrangere ALT andet dernede! Der massere selskaber herhjemme som arrangere frivilligt arbejde, men man kommer tit til at betale voldsomme priser for formidlingen. Jeg lavede selv frivilligt arbejde dernede i 3 uger – og det blev arrangeret gennem et selskab dernede og betalte intet for formidlingen, men betalte for bolig og mad i den periode.. og stedet blev fundet ud fra de ønsker jeg havde til frivilligt arbejde. Du kan evt. få kontakt info til selskabet jeg brugte.. Hvis du f.eks. vil arbejde på børnehjem skal du undersøge stedet, da mange desværre er oprettet for pengenes skyld og ikke for børnenes!
  Der er massere af kultur at se i Nepal – og landet er let at rejse rundt i og lokalbefolkningen er altid venlige og imødekommende.
  Jeg har selv været der 2 gange i regnsæsonen – og er dit primære formål frivilligt arbejde og kultur er det fint.. Der mindre mennesker og billigere at rejse rundt. Trekking kan også lade sig gøre, hvis man ikke har noget imod evt. at blive lidt våd. Men f.eks. rafting også er tit lukket ned i den periode.
  Skriv, hvis du har flere spørgsmål 🙂

  #3548146
  Anonym Sonny

  Hovgaard, har du en mail, man evt kan stille dig spørgsmål til, jeg regner med at være i Nepal hele okt. og kunne godt bruge nogle gode råd:)

  Mvh Sonny

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account