This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3524642
  Anonym Lisbeth Jørgensen

  Min kæreste og jeg skal til Namibia fra d. 12. juli til d. 2. august 2008. Vi vil gerne trekke i Fish River Canyon i 4-5 dage og vil derfor meget gerne høre fra nogen, som har gjort sig nogle erfaringer i området.

  Sandsynligvis kommer vi med bus til Namibia fra Cape Town i Sydafrika. Vi kan fx stå af i Grunau i Namibia, men vi ved ikke helt, hvordan vi kommer derfra til Ai-Ais eller Hobas? Hvilken by er i øvrigt den bedste at starte fra?

  Mht. selve trekkingen – kan man trekke på egen hånd, eller skal man med en gruppe? Vi har læst os frem til, at man skal booke x-antal nætter gennem NWR, men vi kan ikke finde noget, der indikerer, at man skal være i en gruppe? I så fald man skal, hvordan finder man så frem til de agencies, der tilbyder trekkingture (har checket et tons af agencies, men ikke én eneste af dem udbyder en 4-5 dages tur i Fish River Canyon)

  Er det i øvrigt nemt at finde vej i Fish River Canyon, eller bør man have et godt kort med? (evt. titel). Er 4-5 dage passende eller alt for lang tid?

  Er du nødt til at medbring mad- og drikkevarer til hele turen, eller kan du proviantere undervejs?

  Ja, vi har mange spørgsmål, så skriv endelig…. Skriv også gerne om andre must-do seværdigheder i Namibia.

  Venlig hilsen
  Lisbeth

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account