This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3536134
  Anonym balshoej

  Hej

  Vi er to tøser der rejser afsted til Østasien til april. Vi skal starte i Nepal hvor vi skal ud og vandre i bjergene bla. til Everest basecamp, og så ville jeg høre om nogen havde erfaringer med om det er en god ide at vælge sovepose?Eller lagenpose. Det kan jo godt blive lidt koldt om natten, men er det noget der kan ordnes med uldundertøj? 🙂

  #3536154
  Anonym lauridsen_lars@hotmail.com

  hej piger.

  Helt klar soveposer. jeg har selv trekket rundt i nepal og det bliver koldt om natten.
  Jeg leje alt mit udstyr i nepal også sovepose, det er billige at leje og så er i fri for at rejse rundt med alt for meget udstyr. når i skal vider rundt i östen. jeg trekket anapurna trek, som var kanon, held og lykke i for en stor oplevelse, lars

  #3536168
  Anonym Mie

  Hej med jer.
  Jeg har selv været på everest base camp. Og det er altså MEGET koldt. Så lej jeres udstyr når i er i Nepal. Sovepose og dynejkker.

  God tur.

  #3536379
  Anonym Lisbeth Friis

  Hej Piger!

  Prøv evt. at tjekke hvilket udstyr f.eks. Kipling anbefaler til trekking til Everes Basecamp. Der er forholdsvist varmt i april, men i bjergene bliver det koldt jo højere I kommer. Meget udstyr kan lejes til fornuftige penge i Kathmandu.

  I har forhåbentligt tænkt jer, at tage en guide og en porter med i bjergene? Jeg kan anbefale et lokalt bureau som hedder Nepal Azimuth Treks.

  I er velkomne til at smide en besked til mig her, hvis I vil høre mere om det eller sættes i kontakt med ejeren Kal Bahadur Tamang, som er en god ven af mig.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account