This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3543170
  Anonym mariemoeller90

  Nogen der ved, om jeg kommer til at få brug for en sovepose i disse tre lande? Jeg rejser som backpacker, skal bo på hostels, bruge bus som primære transportmiddel og skal på de “almindelige” ture: jungle/pampas tur, jeeptur i Uyoni, trek til Machu Picchu osv..

  #3543172
  Anonym Claus

  På hostels vil der være tæpper eller et lagen. De få gange, hvor du skulle få brug for en sovepose, kan du leje en af rejsebureauet. Det er ikke det værd at slæbe rundt med for megen bagage.

  mvh
  Claus

  #3543175
  Anonym mariemoeller90

  Jeg har fået indtrykket af, at du kender en del til det sydamerikanske! Har du nogen erfaring med jul i Ecuador? Er det værd at tage med som en oplevelse?

  #3543176
  Anonym Claus

  Jeg har holdt jul i Sydamerika, men ikke i Ecuador.

  Jeg synes, det er fedt at have mulighed for at holde jul i et tropisk land. Så det, synes jeg, du skulle tage med.

  Det foregår jo den 25. december, gaderne vil være pyntet op med julemænd, måske vil der også foregå happenings omkring. Men ellers er julen jo en familiefest.

  Det behøver dog på ingen måder at betyde, at du ikke kan have en fantastisk dag/aften alligevel. Men jeg ville nok søge ud mod kysten, søge efter en eller anden julefest på lonelyplanet.com/thornthree. Måske sætte en seddel op på hostels, spørge turistinformationen

  Det bliver helt sikkert en dag, du vil huske tilbage på, hvadenten det blev en succes eller ej. At sidde i Ecuador en juleaften med lokale og diverse backpackere,
  det er dog de færreste danskere forundt.
  Så tag den oplevelse med.

  mvh
  Claus

  #3543978
  Anonym Maria

  Vil bare lige tilføje, at jeg var meget glad for min egen sovepose på både Uyuni og Machu Picchu tur… De soveposer, som nogle gæster havde lejet gennem rejsebureauet var virkelig tamme… Nu er jeg også kuldskær, men specielt Machu Picchu synes jeg var en kold oplevelse om natten!

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account