This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3539515
  Anonym Brugernavn

  Min veninde og jeg skal afsted til KL på lørdag.
  VI skal bo i KL i en uge, derefter flyver vi til Borneo og er i en uge. Så går turen tilbage til KL hvor vi har 6 dage inden turen går tilbage til DK.

  Er der nogen som kan anbefale et sted ikke alt for langt fra KL (op til ca. 5-6 timers kørsel fra KL), som er spændende – da jeg regner med at vi på det tidspunk har udforsket KL nok:-)
  Her tænker vi både steder at se og overnatte.

  På forhånd tak for hjælpen.
  Hilsen de to rejsende…..

  #3539516
  Anonym Tine

  I kan sagtens se det meste, hvis ikke alt i KL på blot 3-4 dage. Jeg kan anbefale Cameron Highlands, et smukt område i det nordlige Malaysia flydt med teplantager! 😀
  Ellers skulle Malaka også være superfedt og smukt med gamle bygninger, nåede desværre ikke selv forbi….bare skriv hvis I har brug for flere råd til KL og Borneo 🙂

  #3539518
  Anonym annefuglsang

  Jeg vil anbefale Malaka, mens jeg ikke var vild med Cameron Highlands – der er absolut ingenting at give sig til. Medmindre man er syg efter te-plantager selvfoelgelig.

  #3539530
  Anonym MissAdventure

  Jeg var i Malaysia sidste sommer… 4-5 dage i KL er absolut rigeligt 🙂
  Jeg vil anbefale i tage 4-5 dage til Perhentian Islands…. der er sååå dejligt 🙂

  #3539521
  Anonym Brugernavn

  Tak for jeres svar.

  Har læst om Melaka, og det lyder rigtig spændende.

  Kan vi få 5 dage til at gå der? Og kan du evt. anbefale overnatning?

  Så lige at der er regn sæson der i oktober, er det så en dårlig ide?

  #3539525
  Anonym Helene

  både melaka og cameron highlands er fantastiske – melaka kan ses på en dags tid.. der er ikke så meget at se på, cameron highlands byder på MANGE attraktioner synes jeg.. selvfølgelig er der de fantastiske te-landskaber, men kan huske at vi var på to dagsture deroppe. den ene var rose-parker, jorbæravlere, biavlere, templer osv., mens den anden var en natur-tur, hvor vi fx så kødædende planter..
  ellers er der også teman negara – verdens ældste regnskov, som også er fantastisk.. men kan altså ikke huske hvor langt der er derfra til KL.. kan godt være at det er for langt..

  #3539533
  Anonym Brugernavn

  Tusind tak for jeres svar!!!

  #3539768
  Anonym Miss_Sine

  Jeg vil anbefale Pulau Tioman. Bo evt. på Salang stranden. Her er super dejligt, flot og ikke alt for turistet (ihvertfald ikke for 4 år siden). Det tager vist 5-6 timer til Mersing med bus fra Puduraya og så en færge i ca. 1,5 timer tror jeg det er. Ellers er der selvf. også Perhentian, som også er totalt smukt og dejligt:D

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account