Dette emne er tomt.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3546166
  Anonym maly

  Hej Alle 🙂

  Mine to veninder og jeg planlægger en ca. 6 ugers tur til Asien i Januar/februar og har derfor et par spørgsmål 🙂

  Der er så mange fede og spændende steder i Asien, og er derfor lidt usikre på hvilke lande vi gerne vil opleve.

  Vi ved vi helt sikkert gerne vil til Cambodia, hvor vi gerne vil til Siem Reap for at se og opleve Angkor Wat samt Phnom Penh for at se S-21, krigsmuseum og Killing Fields. Vi regner med ca. 10 dage i Cambodia. Vil det være passende, og er der evt. andre must-see steder i Cambodia??

  Vi vil rigtig gerne til Malaysia og rigtig gerne Borneo. Nogle der ved noget om budget osv. for Borneo? Vi vil rigtig gerne bestige mt. Kinabalu, opleve orangutanger, jungle. Skal man bestille på forhånd eller kan man sagtens vente til man ankommer til Borneo? Er der nogle der har rejseanbefalinger til Borneo både med oplevelser, steder og overnatningssteder?
  Hvor længe skal man gerne rejse i Borneo for at få det vigtigste med?

  Vi står lidt og vakler mellem enten Bali eller Borneo. Begge steder lyder til at være rigtig spændende. Det er vores opfattelse at Bali er billigere end Borneo.

  Burma synes vi også lyder rigtig spændende. Nogle med tips og anbefalinger til dette land?

  Vi vil gerne prøve at holde nytår i Asien, og er der nogle herinde der har prøvet eller kender til nogle, som kan anbefale et fedt sted?

  Vores rejseplan vil være noget i stil med denne: Cambodia 10 dage, Malaysia/Indonesien 18 dage (enten Borneo eller Bali) og Burma 10 dage. Lyder det fornuftigt? Ved godt det kan være meget med 3 steder på så forholdsvis få dage.

  Vi har et budget på omkring 25.000 kr for de 6 uger. Lyder det rimeligt for alt inkl. flybilletter, mad, overnatning og oplevelser? Budgettet kommer naturligvis an på standard, men vi regner med at have normal backpackerstandard 🙂

  Håber der er nogle der kan hjælpe med besvarelse på spørgsmålene 🙂

  #3546167
  Anonym Betina Bengtsen

  Hejsa
  Jeg var i Myanmar (Burma) for 5 år siden, så måske har nogle ting ændret sig. Men som udgangspunkt skal I forberede Jer på at transport rundt i Myanmar tager rigtig lang tid. En bådtur der skulle vare 8 timer tog 14 timer, et fly blev aflyst uden kompensation fordi en fra regeringen skulle bruge flyet, en togtur der skulle vare 4 timer tog det dobbelte osv.

  Samtidig var der intens kontrol med hvor vi befandt os hele tiden. Pasnumre skal opgives alle steder, og der er områder man simpelthen ikke får lov at tage til.

  Folk er meget fattige, forholdene er meget primitive og man skal virkelig have tålmodigheden med sig.

  Når det er sagt, så er myanmeserne utroligt smilende, søde og imødekommende. De er ikke vant til turister, så de er nysgerrige og vil gerne i kontakt. Samtidig er man også lidt et kuriosum, så man skal lige vænne sig til at blive begloet alle steder.

  Landet er utrolig smukt, især Bagan og Inle Lake er ubeskriveligt storslået. Mandalay er spændende, men hovedstaden Yangon er lidt ligegyldig efter min smag.

  Mad, drikke og den slags er billigt, men transport kan godt virke lidt dyrt. Men det er jo også statsejet, og de har brug for turisternes penge.

  Håber dette hjælper. Til slut har de en særlig Spirulina øl, der lover evig ungdom. Det kan jo være grund nok til at tage dertil!

  #3546238
  Anonym Sebastian Ellefsen

  Skal I til Borneo er det en rigtig god idé at bestille turene på forhånd – specielt bestigning af Mount Kinabalu.

  Bali vs. Borneo:
  Jeg kan kun anbefale Borneo, da der her er langt mere at opleve. Du er selv inde på det: orangutanger, regnskov, mount kinabalu, dykning, skildpadder og meget mere.

  Håber dette hjælper.
  Se evt. rustic-borneo.com (dansk rejseselskab – på Borneo)

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account