This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3658481
  Anonym Asbjørn Joensen

  Hej alle.

  Jeg har lidt spørgsmål vedr. rejse i Asien. Jeg skal ud og rejse i starten af januar. Min plan er at besøge Filippinerne, Laos, Cambodia, Vietnam og Thailand. Jeg agter ikke at binde mig til en hjemrejse dag.

  1. Hvad kan bedst betale sig ift. billet? Enkelt, retur eller flex?

  2. Hvordan fungerer det med visum ift. jeg ikke ved hvornår jeg ankommer/tager fra de enkelte lande?

  3. Hvordan fungerer det med visum ift. jeg ikke har en udrejse-billet fra de enkelte lande (udelukkende den ‘endelige’ Asien –> Danmark)?

  Umiddelbart de spørgsmål der plager mig.

  På forhånd tak
  Asbjørn.

  #3658607
  Anonym Søren Hjort

  Jeg står med samme spørgsmål.
  Vi skal rejse rundt i de samme lande fra februar og 5 måneder frem, men har ingen interne billetter grundet vores lange rejsetid.

  Vores billetter fra og til DK er “flex” hvilket vil sige at vi kan ændre datoen hjem mod et gebyr.

  Har indtil videre også snakket med Visumservice, som dog skal have 6-700 kr pr. visum pr. person. Hvilket jeg synes er lidt dyrt ift. du selv skal skaffe det meste, og de i bund og grund “bare” sørger for at sende det frem og tilbage.

  En vigtig info omkring Vietnam er dog at man får 30 dages karantæne ved udrejse, indtil man kan rejse ind igen. (man får som standard 15 dage visum i vietnam)

  Mvh Søren Hjort

  #3658609
  Anonym Mads & Camilla

  Hej Asbjørn,

  Vi ville personligt kun købe en envejsbillet og købe billetterne undervejs pånær i Filippinerne fordi vi gerne vil være fleksible ift. vores rejser. Vi har lige været i både Filippinerne, Vietnam, Cambodja og Thailand og kan i hvert fald sige at:

  – For danske statsborgere har man op til 30 dages gratis visum i Filippinerne.
  – Det er lige blevet en officiel regel at man skal fremvise udrejsebillet når man ankommer til Filippinerne. Vær opmærksom på, at det koster omkring 1200 peso at forlade landet, som man betaler i lufthavnen efter check-in.
  – Det er lidt tvetydigt mht. reglerne i Vietnam, da vi har hørt det lige er blevet lavet om, så du skal lige læse op på det. Normalt kan man være i landet op til 15 dage uden visum ved fremvisning af udrejsebillet. Vi havde købt visum til 1 måned i landet, og viste ikke nogen udrejsebillet (vi blev heldigvis ikke spurgt og havde heller ikke en).
  – I Thailand har du 30 dages gratis visum, og vi viste ikke nogen udrejsebillet.
  – I Cambodja køber man visum ved ankomst i lufthavnen, det koster 30 US dollars og gælder 3 måneder.

  Som regel spørger personalet i diverse lufthavne om, hvor længe du skal opholde dig i landet, og så længe du kan fortælle en nogenlunde plan og et ca. antal dage du vil være i landet, så spørger de ikke efter udrejsebillet. Det er jo selvfølgelig en chance at tage, men vi har ikke oplevet nogle problemer med det.

  Vi købte vores flybilletter mens vi var i landene, pånær Filippinerne hvor vi havde købt en udrejsebillet til Vietnam i forvejen. (Hvis du køber den i god nok tid er der ofte gode penge at spare her, bl.a. med Cebu Pacific Airlines: https://www.cebupacificair.com/)

  Den blev lidt lang, men håber du fik svar på nogle af dine spørgsmål, og hvis du har brug for inspiration til din rejse kan du læse om de oplevelser vi har haft i landene her: http://www.backpackerne.dk/category/asien/
  Eller hvis du har flere spørgsmål må du endelig gerne skrive til os på mail: http://www.backpackerne.dk/kontakt/

  Rigtig god rejse!
  Mads & Camilla – http://www.backpackerne.dk/

  #3658610
  Anonym Mads & Camilla

  Hej Søren,

  Den besked vi lige har skrevet har besvaret nogle af spørgsmålene. Men ift. visum til bl.a. Vietnam søgte vi om det mens vi var på Filippinerne via denne hjemmeside: https://www.vietnam-evisa.org/

  Den er billig og vi havde ingen problemer med det. Det eneste er, at man selv skal printe visum ud som man får tilsendt på mail og medbringe det.
  Det kan spare dig for den dyre pris visumservice tager for at sende til og fra.

  Bedste rejsehilsner
  Mads & Camilla – http://www.backpackerne.dk/

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account