This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3502525
  Anonym balderks

  Nogen der kender til nogle gode sprogskoler i Equador?? Er Quito det bedste sted at få undervisning??

  #3502529
  Anonym Anonym

  Jeg har boet 3 år i Quito og der er masser af skoler i byen. Vent med at finde en skole til når du er dernede. Det er meget billigere end at gøre det igennem et bureau herhjemme.
  Henvend dig til South American explorer club i Quito, de er up to date i hvilken skole der er bedst p.t., det skifter nemlig hele tiden. Men Simon Bolivar var ok den gang, men også pebret i prisen i forhold til andre skoler.

  Rigtig god fornøjelse…

  #3502528
  Anonym Trine

  Jeg rejser selv på fredag til Ecuador og starter på sprogskolen Le Lengua. http://www.la-lengua.com
  Først en uge i Quito derefetr 1 uge i Amazone og derefetr ud til kysten den sidste uge. Jeg har intet hørt om denne skole men de virker meget seriøse og prisen er også OK. En anden skolen jeg har overvejet er Simon Bolivar. De har også flere forskellige location i Ecuador.

  Der findes mange skoler, så det er altid en god ide at spørge rundt. Jeg har hørt nogle anbefale: Academia Latinamericana de Espagnol http://www.latinaschools.com

  God fornøjelse.

  #3502663
  Anonym Trine

  Hej igen
  Nu er jeg kommet hjem efter 1 mdr. i fra Ecuador, og kan varmt anbefale La Lengua som sprogskole i Quito. De er meget professionelle, har et seriøst ry samt er ikke for dyre.

  De tilbyder undervisning ikke blot i Quito, men også i Puerto Lopez, Otavaldo og i Amazonen.

  Du kan ogsaa henvende dig til South American Explores Club, som der anbefales ovenfor. Du kan læse mere om deres organisaion på http://www.saexplorers.com. De er en fantastisk organisation som fungere som en levende og op-to-date guide bog. Kan hjælpe med alt fra gode steder for frivilligt arbejde til hvor det er usikkert at rejse i hele sydamerika. De har også kontor i Lima og Cuzco.

  Chao
  Trine

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account