This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3541570
  Anonym Hannahf

  Hej! Jeg er en 22-årig pige som virkelig trænger til at komme ud at rejse, derfor har jeg stærkt overvejet at tage ti Sydamerika alene, for at få det fulde udbytte og blive udfordret mest muligt (har været på grupperejse/højskole i mellemamerika før).

  Men, mit andet formål med turen er også at blive ret god til at tale spansk. Jeg kunne derfor godt tænke mig at starte turen ud med noget sprogkursus/frivilligt arbejde, eller en kombination af disse. Eller behøver man et sprogkursus eller lærer man nok ved frivilligt arbejde? (Jeg kan godt spansk på lidt bedre end begynder-niveau i forvejen).

  Har tusind spørgsmål, men synes bare det hele er en jungle, når man surfer på nettet. Hvilke organisationer kan man stole på? Hvilke er billigst? Osv osv. Er det slet ikke muligt bare at rejse derned og så finde noget selv, eller skal man planlægge i forvejen?

  Undskyld det blev lidt rodet, men er virkelig forvirret over alting lige nu, det eneste jeg ved er at jeg har en ekstrem rejsetrang og bare trænger til udfordringer, rejse, at lære spansk og opleve det fantastiske Sydamerika som altid har fascineret mig.

  #3541571
  Anonym Claus

  Jo mere, du selv klarer, desto billigere bliver det.

  Køb en billet til f.eks. Quito, hvor der findes et hav af sprogskoler og så tag den derfra.

  Du er sikkert ikke den eneste, der har de tanker, det ville være mærkeligt, hvis ikke du stødte ind i en eller anden, der havde de rette kontankter.

  Du kunne jo også prøve at stille samme spørgsmål på Lonelyplanet.com/thornthree.

  mvh
  Claus

  #3541572
  Anonym Hannah

  Okay, mange tak for svaret. Er der nogen der har prøvet at gøre det på denne måde? Eller kender nogle billige sprogkurser/frivilligt arbejde i fx Quito eller andre steder?
  Og så lige en anden ting- Hvordan er det at rejse alene i Sydamerika som pige? Er det forsvarligt og ja, hvordan er det i det hele taget? Nogle erfaringer? 🙂

  #3541579
  Anonym lauridsen_lars@hotmail.com

  hej.
  Du har fået de helt rigtig svar fra claus.
  Kan anbefalde bolivia. Da bolivia er noget billiger og et fedt land at rejse i, hvis du beslutter dig for at rejse i Bolivia så husk Amazona, super fedt.
  Hasta luego. lars

  #3541578
  Anonym claus

  Der er ikke nogen problemer i at rejse rundt alene som pige i Sydamerika.

  1. Der er masser af andre turister, der skal samme vej som dig, du er jo aldrig helt alene
  2. Følg de uskrevne regler, dvs
  3. tag en taxi når mørket falder på og vær særlig opmærksom i skumringstiden
  4. Lad være med at flashe med dine værdier, du skal have en pung med småpenge og mindre seddelbeholdning, mens de store penge og kreditkort holder du langt væk
  5. Opbevar værdier på hostellets safeboks
  6. Spørg på hostellet omkring sikkerhed, de ved om nogen, hvor man kan færdes, de lever jo netop af turister
  7. Tag et ekstra plastikbetalingskort med, et Visa Electron eller Mastercard, men de må ikke ligge sammen
  8. Husk også nødpenge, 100-150 USD i små sedler i tilfælde af uheld/tyveri/kreditkort virker ikke

  mvh
  Claus

  #3541589
  Anonym Travelgirl85

  Jeg har kontakt til en sprogskole i Mexico hvis du skulle være interesseret? De tilbyder også frivilligt arbejde og der er utrolig mange spændende projekter til en billig pris:)

  Mvh. Lone

  #3541590
  Anonym Hannahf

  Hej Lone. Har været på højskole i Mexico før, og rejst i mellemamerika, derfor er jeg kun interesseret i steder i Sydamerika desværre, synes bare det er meget sværere at finde noget der, i forhold til mellemamerika og Asien. Men hvis du/andre kender til billige sprogskoler/frivilligt arbejde i Sydamerika er jeg meget interesseret 🙂

  #3541599
  Anonym Anonym

  Hej Ane. Hvilken side snakker du om? 🙂

  #3541598
  Anonym Ane

  Kig evt. på denne side med en masse links til frivilligt arbejde (nogle steder er det gratis, andre steder skal du betale mere eller mindre for at være tilknyttet projektet)
  Håber du kan bruge det:)
  /Ane

  #3541620
  Anonym Anonym

  tjek EXIS’s programmer i 5 latinamerikanske lande:
  http://www.exis.dk/frivilligt-arbejde/sydamerika/

  #3541617
  Anonym Ane

  Hov, jeg glemte vist linktet:) Det kommer her:

  http://www.volunteersouthamerica.net/

  #3542620
  Anonym save a heart

  Hej med dig,

  Jeg er ejer af firmaet Save A Heart – By Committing Yours som er en 100% dansk ejet virksomhed, der specialiserer sig indenfor frivilligt arbejde og praktikpladser i udlandet. Vi har et kæmpe udvalg af projekter samt 13 destinationer at vælge imellem, men du kan læse mere på vores hjemmeside eller sende en mail direkte til mig;

  Hjemmeside: http://www.saveaheart.dk
  E-mail: info@saveaheart.dk

  Vi udbyder projekter i 6 forskellige lande i Mellem- og Sydamerika og der er rigtig gode muligheder for at kombinere dit ophold med spansk undervisning.

  Hvis jeg skal fremhæve ét af projekterne, vil det være Venezuela, hvor du modtager 16 timers spansk lektioner pr. uge ved siden af dit frivillige arbejde. Opholdet koster 14.200 kr for 12 uger, men du kan også komme afsted i længere- eller kortere tid.

  Jeg vil meget gerne hjælpe dig med at finde et godt projekt hvor serviceniveauet er i top både før. under og efter projektstart, da vi blandt andet går højt op i kvalitet, individualitet, samt nem og personlig betjening. Derudover kan jeg oplyse, at vi har nogle af Danmmarks billigste priser (-hvis ikke vi rent faktisk er de billigste).

  Du er meget velkommen til at skrive til mig, hvis du syntes at det lyder interessant 🙂

  Med venlig hilsen
  Sanne Larsson
  CEO and Founder

Viser 12 indlæg - 1 til 12 (af 12 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account